world of warcraft dragonflight
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/10/world-of-warcraft-dragonflight-845x550.jpg

Elk nieuw avontuur begint met een enkele stap, en de reis naar de Draken Isles is bijna hier wanneer de eerste van twee pre-expansie patches live gaan met de voltooiing van maintenance vanaf 25 oktober.

Fase één: 25 oktober

  • Herziening talentensysteem: Dragonflight bevat belangrijke updates voor World of Warcraft-klassen, waarbij de herintroductie van talentbomen centraal staat. Het nieuwe talentensysteem stelt spelers in staat creatieve en zinvolle talentkeuzes te maken zonder hun effectiviteit aan te tasten, en het belangrijkste: het geeft ze zinvolle opties op elk niveau.
  • Heads-up Display Gebruikersinterface (HUD UI) veranderingen: Spelers ervaren een bijgewerkte gebruikersinterface (UI) en Heads-Up Display (HUD), waardoor de basis UI kan worden aangepast en de lay-out en weergave een moderner uiterlijk krijgen, met behoud van de charme en persoonlijkheid van het oorspronkelijke ontwerp.
  • Toegankelijkheidsfuncties: Een verscheidenheid aan nieuwe functies, waaronder “drukken en vasthouden” spreuken, interactietoetsen, ondersteuning voor gamepad en meer.
  • Rated Solo Shuffle: Eerst geïntroduceerd als een PvP Brawl, verhogen we de inzet door de mogelijkheid voor spelers toe te voegen om rating te verdienen (of te verliezen!) met de introductie van Rated Solo Shuffle. Spelers kunnen seizoensgebonden beloningen en prestaties verdienen, krediet voor Vicious Mounts, wekelijkse grote kluis vooruitgang, en Conquest vergelijkbaar met Rated Battlegrounds en Arenas. Cross-faction spelen wordt ook mogelijk. Dragonflight-specifieke beoordelingen en beloningen komen beschikbaar bij de start van Dragonflight Seizoen 1.
  • Nieuwe klasse- en rassencombinaties: De Rogue, Priest en Mage classes zullen beschikbaar worden voor alle rassen om te creëren en te spelen.

Fase twee: 15 november

  • Nieuw ras/klasse: Dracthyr Evoker beschikbaar: Spelers zullen hun vijanden bedreigen (of hun bondgenoten kracht geven) als de nieuwe dracthyr Evoker, de allereerste combinatie van ras en klasse in World of Warcraft. De dracthyr kan wisselen tussen een humanoïde gezicht en een angstaanjagende draconische vorm, is zeer mobiel en hun unieke Evoker-klasse kan zich specialiseren in het toebrengen van schade op afstand of in het helpen van hun bondgenoten als healer door de mystieke gaven van het drakenras te benutten.
  • Nieuwe zone: The Forbidden Reach: Doorloop de startzone voor WoW’s nieuwste heldenklasse, de Dracthyr Evoker.
  • Nieuwe Dungeon: Uldaman: Legacy of Tyr: In de Badlands in de Eastern Kingdoms wagen spelers zich in Uldaman om aanspraak te maken op een erfenis van kennis die de titanen hebben achtergelaten. In deze oude titanenfaciliteit verstopten bondgenoten van de heldhaftige Wachter Tyr lang geleden de Schijven van Norgannon.
  • Gebeurtenissen in het spel: Primal Storms: Scherm aanvallen van de Primalisten af met nieuwe quests en wereldgebeurtenissen, die de weg bereiden voor de lancering van Dragonflight.

Blijf op de hoogte van alles over Dragonflight op de officiële World of Warcraft-website.