World Championship Boxing Manager 2
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/World-Championship-Boxing-Manager-Screenshot-1-845x550.png

Ziggurat Interactive kondigt de aanstaande release van World Championship Boxing Manager 2 voor PC aan. Het officiële vervolg op het hoog aangeschreven World Championship Boxing Manager uit 1990, biedt de spelers een een-tweetje van business tycoon en boks simulatie gameplay. Huur trainers in, rekruteer boksers, waaronder voormalige profboksers Rocky Marciano™ en Sugar Ray Robinson™, en laat de wereld zien waarom jij de hoogste plek op de vechtkaart in handen hebt. World Championship Boxing Manager 2 komt in het vierde kwartaal van 2022 uit op pc en wordt in 2023 gevolgd door een console-release voor Xbox One, PlayStation en Nintendo Switch.

De game heeft retro-tastische 32-bit beelden en moderniseert de serie door de toevoeging van dynamische belichting, een vernieuwde interface en meer gevechten dan je met je handschoen kunt schudden! Train je vechters tot het uiterste in de carrièremodus, of spring in de verhaalmodus om de reis van levensechte boksers te volgen op hun weg van de bodem naar de top. Hoe je het ook speelt, World Championship Boxing Manager 2 zal je dit jaar in de ring krijgen.

Kenmerken van World Championship Boxing Manager 2 zijn onder andere:
Een geweldige stal van sluggers en medewerkers, waaronder iconische gelicenseerde personages Rocky Marciano™ en Sugar Ray Robinson™!

32-bit visuals met moderne functies zoals dynamische belichting en een gevechtscamera om je vechter in real-time te zien vechten

Een uitgebreid vaardigheidssysteem stelt spelers in staat om de bokser van hun dromen te bouwen. Of het nu een hard-hitting ring king, een one-punch wonder, of een super uithoudingsvermogen krijger van de knock-down-drag-out gevecht; het is aan de speler om een training pad naar de overwinning te creëren.

Een compleet aanwervingssysteem zorgt ervoor dat spelers het beste trainingsteam (en bedrijfsmanagers) voor hun vechters krijgen – zelfs als sommige van die medewerkers misschien een beetje onorthodox zijn!

Twitch-integratie stelt streamers en hun kijkers in staat om samen deel te nemen aan de bokservaring met door kijkers getriggerde willekeurige gebeurtenissen in de game die de speler kunnen helpen of hinderen

Vol met de humor, het hart en de persoonlijkheid die het originele spel zo populair maakten!

World Championship Boxing Manager 2