https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2017/03/maxresdefault-4.jpg

In veel spellen ben je altijd de held, degene die iedereen zou moeten redden. Zou het niet veel leuker zijn om eens de badguy te mogen spelen? Dat kan in Antagonist.

Speel de heer van het duister in Antagonist een visual novel / RPG game uit handen van Degica Games.

Het verhaal van Antagonist is als volgt. Evil productions is de voorloper als het gaat om het filmen van de beste video game cutscenes. Hun speciaal getrainde slechteriken volgen een script dat speciaal geschreven is om het beste in hen naar boven te halen. Evil Productions staat er om bekend dat ze de authenticiteit van hun helden hoog in het vaandel hebben, je zou bijna denken dat ze niet aan het acteren waren. Op een moment gaat er iets mis en de lead slechterik valt in een vulkaan met de “Hero of Light” in de achtervolging, zat dat in het script?, volgens mij niet….

Speel als D’Vil de heer van het Duister en rijzende ster bij Evil Productions. Maak een team met de Hero of Light en versla je vijanden met geweldige combo’s. Je zult samen moeten werken om de geheimen achter de schermen aan het licht te brengen of keren duisternis en licht zich toch tegen elkaar?

Antagonist zal via Steam te krijgen zijn op 17 maart 2017.