Stick it to the Stickman
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/Stickman_07-845x550.png

De ondernemende ontwikkelaar Free Lives en hun overheersende uitgever Devolver Digital hebben Stick it to the Stickman aangekondigd, een praktische gids voor hands-on management-achtige industrie-rockstars die de bedrijfsladder op de snelst mogelijke manier willen beklimmen. Een uitgelekte bedrijfsmemo geeft aan dat de sollicitaties voor aspirant-stagiairs in 2023 zullen openen.
Stickman is een schoppende, nietjes schietende, kettingzaag zwaaiende roguelike vechtgame vol impactvolle, op fysica gebaseerde gevechten, overvloedige hoeveelheden koffie en bewapende scheten!

Vecht je een weg door meegaande collega’s, onaangepast middenmanagement en wrede bazen, en leer steeds krachtigere “bedrijfstechnieken” op je weg om CEO te worden van het slechtste bedrijf in Amerika.

Gevecht Hired met Fired
Aanval is de beste verdediging in het bedrijfsleven, en het is doden of gedood worden. Koop krachtige upgrades en HR-goedgekeurde wapens om ervoor te zorgen dat je Stickman meer is dan alleen een ja-knikker.

Ga voor de extra mijl
Je carrièrepad is niet alleen verticaal! Neem nieuwe dochterbedrijven op om de concurrentie uit te schakelen. Elke overname biedt nieuwe gameplay, nieuwe vijanden, nieuwe bazen, nieuwe wapens en meer! Bouw een conglomeraat dat de markt regeert en onze harten domineert!

Grijp het laaghangende fruit
Stick it to the Stickman’s zakelijke dystopische setting, met slimme maar schrijnende grappen over de toekomst onder het kapitalisme, zal zeker een glimlach veroorzaken op de bedrijfsretraite van volgend jaar!