Unholy
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/Unholy-845x550.jpg

Teaser Trailer uitgebracht voor psychologische horror game Unholy – komt naar PC en Consoles in 2023. HOOK en Duality Games werken samen om Stealth Horror Exploration Experience uit te geven.

Het onlangs gevormde indielabel van wereldwijde videogame-uitgever Digital bros, en de Poolse ontwikkelaar Duality Games hebben als onderdeel van de recente Tokyo Game Show een gloednieuwe teaser trailer vrijgegeven voor Unholy, de nieuwe first-person psychologische horrorervaring die in 2023 naar pc, PlayStation 5 en Xbox Series S/X komt.

Unholy volgt de verdwijning van een jong kind uit een vervallen, ongastvrije post-sovjetstad. Met behulp van verkenning, het oplossen van puzzels en innovatieve gevechtsmechanismen zullen spelers tussen de realiteit en een verwrongen Unholy-wereld doorkruisen om de angstaanjagende waarheid te onthullen.

Kenmerken van Unholy

  • Twee parallelle werelden om te verkennen. De grijze en koude realiteit van een brutalistische post-sovjet Oost-Europese stad en de griezelige en verwrongen wereld van Unholy, een groteske samenleving geregeerd door een meedogenloze priesterkaste.
  • Een intense psychologische horrorervaring gedreven door een diepe, duistere verhaallijn die wordt uitgespeeld met boeiende visuals gebaseerd op het werk van de befaamde duistere kunstenaar Tomasz Strzałkowski (Art director en oprichter van Duality Games).
  • Een unieke gameplaymix die nauwgezette verkenning, intrigerende puzzeloplossing, infiltratie en stealth combineert met innovatieve schietdynamiek.
  • Een innovatief gevechtssysteem. Gebruik vier verschillende emoties: woede, angst, verdriet en verlangen om met de omgeving te communiceren (obstakels vernietigen, mechanismen activeren, circuits overbelasten, je weg verlichten) of om je tegenstanders te verwarren, te lokken of te beschadigen.
  • Maskers! Iedereen in de onheilige wereld verbergt zich achter een masker en het kan het verschil zijn tussen leven of dood. Bouw je eigen masker om nieuwe vaardigheden te krijgen en je vaardigheden te verbeteren of draag andere maskers om te infiltreren, je vijanden te verwarren en je tegenstanders te imiteren.

Unholy verschijnt in 2023 voor PlayStation 5, Xbox Series X/S en Steam en spelers kunnen de game nu op Steam verlanglijstje zetten. Voor meer informatie Volg Unholy op Discord en Facebook.