timemelters
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/timemelters-845x550.jpg

Met een multiplayer co-op en single-player campagne, en ontworpen door het 3-persoonsteam van Autoexec Games, TimeMelters is een real-time tactische strategy-adventure die op 12 oktober op Steam Early Access lanceert!

Nadat spelers de vlammen van de veroordeling hebben overleefd, kruipen ze in de huid van Teagan, een heks die pas onlangs haar nieuwe vaardigheden heeft ontdekt, terwijl ze door het koninkrijk Hogendale trekt om het land te zuiveren van het kwaad dat het heeft verteerd en haar naam te zuiveren. Voer missies alleen uit of met een vriend in online coöp via een volledige campagne van 20 missies en 40 extra uitdagingsmissies die kunnen worden vrijgespeeld naarmate de speler het verhaal doorloopt.
De schepping is getroffen. Bomen en beesten verzieken, verdorren en worden herboren als krijsende, kwaadaardige schaduwen. De doden klauwen zich een weg uit de vergiftigde aarde en zwermen gedachteloos over het land. Geen levende man of vrouw is veilig voor hun druipende klauwen. Koning Ionracas, een man die droomde van eeuwige vrede voor zijn huis, is heksen de schuld gaan geven van deze onnatuurlijke stroom van kwelling en ellende.

Spoel de tijd terug om Echo’s te creëren en speel samen met je vroegere zelf: wek de doden tot leven, laat bomen tot leven komen om vijanden een dreun te verkopen, of activeer Breaches om over de kaart te teleporteren. Gebruik strategie en humor om je vijanden te verslaan en werk samen met meerdere versies van jezelf, of met vrienden in multiplayer missies!
Kenmerken:

Prikkelende Verhalen: Beleef Teagans verhaal alleen of deel alle wendingen, bochten en wat-is-er-net-gebeurd momenten in dit tijdreizende verhaal, met een vriend in een online co-op modus!

Hybride actie-strategie-gameplay: Plan een strategie en voer het allemaal uit in real time!

Beheers de unieke Time Shift-gameplay: spoel de tijd terug en vecht samen met jezelf, niet als een AI, maar op een volledig deterministische manier. Plan echt aangepaste strategieën en speel naar je eigen stijl!

Vaardigheidsboom: Kies hoe je spreuken upgradet – voor steeds krachtigere magie en ingewikkelde bouwkeuzes!

Uitdagingsmodus: Test je hersenkracht met 40 breinbrekende, 4D denkuitdagingen!

Geniet van de originele soundtrack: Een weelderige en allesomvattende soundtrack gevuld met epische momenten (en een paar oorwormen)!

Blijf op de hoogte van meer TimeMelters wanneer de demo beschikbaar komt tijdens Steam Next Fest op 3 oktober. De demo-versie bevat een korte tutorial gevolgd door 3 korte co-op missies voor spelers die hun timey-wimey avonturen willen delen met een vriend en 12 unieke single-player uitdagingen die je voorbereiden op de early access launch op Steam.