The Tenants
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/10/unnamed-3-845x550.jpg

Na een succesvolle Early Access lanceert de landlord sim game The Tenants op 20 oktober officieel volledig op PC met upgrades en Twitch integratie.

Na verschillende renovaties te hebben ondergaan sinds de initiële lancering in maart 2021, zijn ontwikkelaar Ancient Forge Studio en uitgever Frozen District verheugd om aan te kondigen dat The Tenants op 20 oktober uit Early Access komt! De weg naar 1.0 omvatte vele upgrades aan deze verhuurders management sim, en het afgewerkte product ligt net aan de horizon.

“Ondanks dat we onze roadmap met 4 grote updates hebben gevolgd, hebben we uiteindelijk veel functies en veranderingen in de levenskwaliteit doorgevoerd die door onze geweldige community zijn voorgesteld. We zijn erg blij dat iedereen eindelijk de volledige release van het spel kan proberen,” aldus Maksymilian Strzelecki, medeoprichter en technisch directeur van Ancient Forge Studio.

Over de spelers die het spel in de loop van Early Access hebben gesteund, zei Dushan Chaciej, medeoprichter en creatief directeur van Ancient Forge Studio: “Ze hebben ons geholpen de gameplay te verfijnen en te polijsten, en het zou zeker niet het spel zijn dat het nu is als we niet hadden besloten de EA-route te volgen.”

In de 1.0 release zitten verschillende nieuwe features, waaronder Twitch integratie, nieuwe Elite contracten en voice-overs, maar er komt nog meer. Chaciej deelde: “een ding dat het vermelden waard is, is dat dit geenszins het einde is van de ontwikkeling van The Tenants, we hebben grote plannen voor de toekomst van het spel, en we zullen er snel genoeg een aantal delen!”.

Nieuwe functies die naar 1.0 komen:

  • Voice-overs: Gesproken dialogen voor Uncle Steve en Elite-contracten.
  • Twitch-integratie: Stelt Twitch-publiek in staat om de gameplay op verschillende manieren direct positief en negatief te beïnvloeden via periodieke stemmen, afhankelijk van instellingen die door de Twitch-streamer zijn ingesteld.
  • Nieuwe Elite-contracten: Vijf extra Elite-contracten in de drie districten, waaronder Fortune Teller, Sushi Bar en Motion Capture Animation Studio.
  • Veranderingen in het upgradesysteem: Nutsvoorzieningen, water, elektriciteit en verwarming zijn verwijderd uit Uncle Steve’s taken en verplaatst naar de renovatiemodus.
  • Opties voor open huizen: Marketingopties voor open huizen verwijderd en een functie toegevoegd om specifieke demografische groepen uit te nodigen voor open huizen op basis van geslacht, leeftijd, voorkeur/afkeer en meer.
  • Agent mechanismen: Agenten kunnen worden gebruikt om open huizen te leiden voor de speler en kunnen naar training worden gestuurd om hun vaardigheden te verbeteren.
  • Huurdersniveaus: Huurders krijgen levels door interactie met de speler met beloningen als huurverhogingen, aangepaste archetype items, aangepaste huurderskleding en nog veel meer.
  • Nieuwe arbeiderspersonages: Drie nieuwe arbeiderspersonages, elk met unieke talenten die het spel op verschillende manieren kunnen beïnvloeden.
  • Extra prestaties: Meer dan 20 nieuwe prestaties.