The Rumble Fish 2
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/07a_Deffensive-Arts-845x550.jpg

3goo en Dimps Corporation’s cult-klassieke vechtspel vervolg The Rumble Fish 2 lanceert digitaal op 8 december 2022 op PC en console platforms. De studio kondigt ook aan dat er een fysieke Collector’s Edition komt, met daarin The Rumble Fish Original Arcade-versie

De Japanse videogame-uitgever 3goo is verheugd te onthullen dat Dimps Corporation’s geliefde vechtspelsequel The Rumble Fish 2 op 8 december 2022 zal lanceren op pc- en consoleplatformen, waaronder PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X / S, Xbox One en pc via Steam.

Naast de digitale lancering van het spel, zullen fans van de cult-klassieker in staat zijn om de fysieke Collector’s Edition van de The Rumble Fish 2 te bestellen, die The Rumble Fish Original Arcade-versie van het spel zal bevatten. De Rumble Fish Original Arcade Version zal een getrouwe port zijn van de Atomiswave Version en zal exclusief zijn voor de fysieke Collector’s Edition retail versie. De Collector’s Edition zal eerst beschikbaar zijn in Japan vanaf 8 december 2022 en vervolgens voor de rest van de wereld op een later tijdstip.

Over The Rumble Fish 2

The Rumble Fish 2 werd ontwikkeld voor het Atomiswave arcade platform en debuteerde in 2005. Het spel verblijdde spelers met zijn flitsende, technische gameplay, gestuurd door vijf knoppen en twee super move meters, en viel op door een unieke, kleurrijke cast van 16 personages, onderbroken door het innovatieve “Smooth Model Animation” systeem van het spel, dat 2D sprite animatie per ledemaat mogelijk maakt. Deze nieuwe release, tot nu toe exclusief voor arcades, markeert de eerste keer dat The Rumble Fish 2 officieel beschikbaar zal zijn op consoles en PC.

Over The Rumble Fish 2 Collector’s Edition

De Collector’s Edition komt in een prachtige omdoos met nieuw getekend beeldmateriaal van YukinariZ, die de karakterontwerpen en het artwork voor de arcadeversie van The Rumble Fish maakte.

  • Het spel Rumble Fish 2
  • The Rumble Fish 2 Strategiegids
  • Drie extra DLC in The Rumble Fish 2: Greed, Beatrice, Hazama
  • Commandokaarten in The Rumble Fish 2
  • The Rumble Fish Original Arcade game
  • The Rumble Fish Original Arcade game OST CD
  • The Rumble Fish Original Arcade game Art Book

Nicolas Di Costanzo, President bij 3goo zei: “Dankzij een geweldige samenwerking met het team van Dimps, zijn we verheugd om deze prachtige Collector Edition voor The Rumble Fish 2 aan de fans te kunnen aanbieden, inclusief The Rumble Fish original arcade game.”

The Rumble Fish 2 lanceert digitaal op 8 december 2022 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X / S, Xbox One en pc via Steam wereldwijd met de Collector’s Edition in Japan. Data voor de Collector’s Edition in andere landen worden nog aangekondigd.