The Lord of the Rings Roleplaying
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/unnamed13-845x550.jpg

“Dit is de Meester-ring, de Ene Ring om over allen te heersen.”

Midden-aarde gaat open voor nieuwe avonturiers. Free League Publishing lanceerde vandaag de pre-order voor de 5E-adaptatie van de bekroonde tweede editie van The One Ring RPG, getiteld The Lord of the Rings Roleplaying, naast het Shire Adventures compendium. De pre-order geeft direct toegang tot de complete PDF’s van beide delen.

The Lord of the Rings Roleplaying is een 236 pagina’s tellend hardback deel dat alles bevat wat je nodig hebt om 5E avonturen te maken in ’s werelds populairste fantasy setting: zes originele heldenculturen uit het land Eriador, zes nieuwe klassen, een groot aantal angstaanjagende tegenstanders en uitgebreide regels voor reizen, raden, wonderlijke artefacten en de subtiele magie van Midden-aarde.

Shire™ Adventures is een 104 pagina’s tellend hardback volume dat de Shire tot in detail beschrijft, evenals vijf korte avonturen en zeven vooraf gegenereerde personages, waaronder beroemde Bagginses, Tooks en Brandybucks! De inhoud van Shire Adventures is aangepast van de Starter Set voor The One Ring RPG.

De nieuwe editie van The One Ring RPG, gezet in de wereld van The Lord of the Rings van J.R.R. Tolkien en ontworpen door Francesco Nepitello en Marco Maggi, werd in maart 2021 het meest succesvolle tabletop roleplaying core game ooit op Kickstarter. Nu staat Midden-aarde open voor nieuwe roleplayers met een gloednieuwe 5E-adaptatie.