The Last Alchemist
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/08/5MTAzAZQ-845x550.jpeg

Vile Monarch en Marvelous Europe zijn verheugd om The Last Alchemist te onthullen, een wonderbaarlijke Alchemy Management game over het vlammende streven naar wetenschap in een wereld vol bijgeloof.

The Last Alchemist, gemaakt door Vile Monarch en uitgegeven door Marvelous Europe, komt naar Windows PC via Steam in Early Access begin 2023.

William Besnard, Creative Director bij Vile Monarch zei “We zijn enthousiast om te onthullen waar we aan hebben gewerkt met *The Last Alchemist * en we hopen je meer te laten zien in de aanloop naar onze lancering in Early Access volgend jaar.”

In het bijgelovige hart van het 17e eeuwse Europa, is Alchemie een gekke nieuwe praktijk die gevreesd en verboden moet worden. De Inquisitie, een groep fanatieke wetgevers met stijgende macht, veroordeelt Alchemie als ketterij en is van plan om Alchemisten uit te roeien en te straffen als ’s werelds meest gevaarlijke ketters.

Als een leerling die aanleg heeft voor ongeregelde experimenten, moet je de Alchemie onder de knie krijgen in een wereld die haar veracht. Neem de mantel van je overleden mentor over en erf het Old Imperial Star Observatory, een laboratorium dat is uitgerust met alle wonderen, mechanismen en kennis die je nodig hebt om de nieuwe Master Alchemist te worden.

The Last Alchemist is een science-fantasy game voor managementfans met een razende honger naar ontdekkingen. Leid de opkomst van de wetenschap en stop voor niets om haar overleving te garanderen.