https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2017/05/maxresdefault-5.jpg

Xaviant kondigde aan dat The Culling voor de Xbox One op 2 juni in Noord-Amerika en Europa onderdeel zal worden van het Xbox Game preview programma.

Scherp je messen, laad je wapens en maak je klaar voor het gevecht van je leven, want de meest dodelijke spelshow in het universum is op weg naar Xbox! The Culling komt op Xbox One waardoor de strijd voor het eerst op de console te spelen is.

“We are thrilled to bring battle royale to Xbox One with The Culling,” zei Xaviant CEO en Founder Michael McMain. “Our team has put a tremendous amount of effort into controls, optimization, and balance to make sure the Xbox experience is top-notch. We couldn’t be more excited to use feedback from Game Preview players to take The Culling to the next level.”

16 spelers hebben minder dan 25 minuten om de strijd aan te gaan en de concurrentie te doden in de naam van de overleving en glorie. Verdien je plek op het podium door de vijand te slim af te zijn.

Game features
– Intense 25 minuten, 16 speler games. Beschikbaar in zowel solo en team modes.
– Scherp je vaardigheden in de tutorial, of probeer je hand op de online survival mode tegen de golven van moordende robots.
– Ga de strijd aan in het weelderige paradijs van IJsland of de intieme zalen van Cul County Correctional.
– Ga omhoog in levels en ontgrendel meer dan duizende items om je te helpen de deelnemer van kant te maken.
– Victory is nog zoeter als het ten koste van je vrienden gaat. Speel in private matches om erachter te komen wie op uw vriendenlijst de beste is.