Table Top Racing: World Tour
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2017/03/TTRWT.jpg

Table Top Racing: World Tour was al uit voor de Playstation 4 en de PC, nu is hij eindelijk ook uit voor de Xbox One. 

In Table Top Racing: World Tour is het de bedoeling de beste racer te worden. Hiervoor zijn er 16 unieke mini racers waarmee je kan spelen over een reeks unieke tracks opweg naar de Championships. Doormiddel van bubbels die je op de weg vind krijg je een wapen en/of schild om het andere auto’s moeilijker te maken en zelf de race te winnen, want er is maar één doel in Table Top Racing: World Tour en dat is de wedstrijd winnen.

De auto’s zien er gaaf uit en hebben iets weg van bekende modellen uit de echte wereld, maar dan net iets anders. Ze zijn mooi vormgegeven en je hebt, mede door het level, het idee in hele kleine autootjes te rijden. De levels zien er goed uit en het lijkt alsof je inderdaad ergens een race hebt met kleine autootjes op een hele grote tafel. Het enige nadeel van de levels is dat je na verloop van tijd het wel hebt gehad met de levels. Je zult ze namelijk heel vaak betreden voor de verschillende race modussen. Er zitten dan wel 32 racebanen in, deze zijn verdeeld over 9 thema’s, maar het verschil tussen de tracks van het zelfde thema zijn nihil. Hier had wel wat meer variatie in mogen zitten. Hierdoor is het vooral een spel wat je zo af en toe even speelt en niet uren achter zou blijven zitten.

De muziek wordt verzorgt door @ItsWesSmithYo hij zorgt voor een Beatbreak soundtrack met een 25+ aan nummers. Deze tracks zorgen voor dat beetje extra spanning op de baan.

Na elke race verdien je munten waarmee je nieuwe auto’s kunt kopen en degene die je hebt kunt opwaarderen. Ook kun je de auto’s een andere look geven en (beter) bewapenen. Ook is het mogelijk deel te nemen aan online gameplay. Op het moment van schrijven hebben we hier geen deel aan genomen. De online lobby was vrij leeg, waarschijnlijk omdat het spel die week net uit was.