STORY OF SEASONS
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/STORY-OF-SEASONS-845x550.jpg

Marvelous Europe heeft vandaag aangekondigd dat STORY OF SEASONS: A Wonderful Life in de zomer van 2023 in heel Europa en Australië uitkomt op het Nintendo Switch™-systeem.

Het nieuwste deel in de langlopende serie brengt spelers naar Forgotten Valley, een rustige gemeenschap waar ze hun nieuwe zorgeloze leven beginnen met het verbouwen van gewassen en het grootbrengen van dieren, omringd door familie. Terugkerende fans zullen tal van spannende updates vinden in Forgotten Valley, terwijl nieuwkomers in de serie de geneugten van het gezellige boerenleven en de bijzondere personages die deze serie doen schitteren zullen ontdekken.

STORY OF SEASONS: A Wonderful Life, dat vandaag tijdens de Nintendo Direct werd onthuld, komt uit met volledige tekst- en stemlokalisatie in het Engels, Frans, Duits en Spaans. Meer informatie wordt de komende maanden bekendgemaakt en fans kunnen nu het pas gelanceerde officiële Twitter-kanaal @storyofseasons volgen.

OVER STORY OF SEASONS: A Wonderful Life

Zet je wortels op je nieuwe boerderij in het vredige stadje Forgotten Valley en vertel je eigen generatieoverschrijdende verhaal in STORY OF SEASONS: A Wonderful Life. Breng leven op het land, vind liefde onder de vriendelijke bevolking van het stadje en maak blijvende herinneringen met je eigen familie in deze heruitvoering van een geliefde boerderij-sim.

Of dit nu je eerste STORY OF SEASONS-avontuur is of dat je terugkeert naar Forgotten Valley, er staat je een prachtig leven te wachten.

BELANGRIJKSTE FUNCTIES

Sluit vriendschap met de bewoners van Forgotten Valley – Zoek nieuwe vrienden onder de charmante personages in het rustige stadje Forgotten Valley en leer ze kennen via gloednieuwe evenementen!

Richt je eigen boerderij op – Leef een zorgeloos leven op de boerderij met gewassen en dieren. Fok nog schattigere dieren, nieuwe hybride gewassen en bouw upgradebare faciliteiten.

Jouw verhaal, jouw manier – Met de optie om te spelen als een mannelijke, vrouwelijke of non-binaire hoofdpersoon, en alle in aanmerking komende huwelijkskandidaten beschikbaar voor romantiek ongeacht die keuze, kun je echt zijn wie je wilt zijn.

Word verliefd, sticht een gezin en bouw kostbare herinneringen op – Zie je kind in de loop der jaren opgroeien tot volwassenheid! Zullen ze de boerderij erven? Of zullen ze hun roeping ergens anders vinden?

A Wonderful Life voor een nieuwe generatie – Herbeleef een geliefd verhaal als nooit tevoren, met vernieuwde visuals, animaties en extra updates om A Wonderful Life naar een nieuwe generatie te brengen.

STORY OF SEASONS: A Wonderful Life staat gepland voor een release op het Nintendo Switch™-systeem in de zomer van 2023. Deze titel wordt in Europa en Australië uitgegeven door Marvelous Europe en in Noord-Amerika door XSEED Games.