Serial Cleaners
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/SerialCleaners-KeyArt-NoLogo-845x550.jpg

Wereldwijde videogame-uitgever 505 Games en ontwikkelaar Draw Distance lanceren officieel de stijlvolle top-down actie-stealth game Serial Cleaners op PC Steam, PC Epic, PC GOG, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One voor €24,99.

In dit vervolg op de culthit Serial Cleaner uit 2017 is het jouw taak om het bewijsmateriaal dat de meedogenloze maffia in New York City uit de jaren ’90 heeft achtergelaten te elimineren, terwijl je speelt als vier anti-helden: Bob C. Leaner, Psycho, Lati en Vip3r. Elk heeft zijn eigen specialiteit, van het hacken van computers tot het uit elkaar halen van lichamen, waardoor ze de perfecte posse vormen voor dit macabere werk.

De geweldige esthetiek van Serial Cleaners mengt de neo-expressionistische beweging van Jean-Michel Basquiat met een genre-tartende soundtrack van Joshua Eustis (Telefon Tel Aviv, Nine Inch Nails, Apparat, en nog veel meer). Help de jaren ’90 met een knal uit te gaan terwijl je het vuile werk van de maffia opknapt, de politie ontwijkt en luistert naar de verhalen van de crew… maar let op, niet ieders verhaal lijkt te kloppen.

Serial Cleaners is nu verkrijgbaar op PC Steam, PC Epic, PC GOG, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One.

Serial Cleaners voor Nintendo Switch (in Europa) lanceert op 6 oktober 2022.

Ga voor meer informatie naar de officiële website van Serial Cleaners.