Utopia Planitia Starfleet Sourcebook
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/10/unnamed-2-845x550.jpg

Modiphius Entertainment heeft aangekondigd dat het Utopia Planitia Starfleet Sourcebook voor het Star Trek Adventures rollenspel nu te koop is via retailers buiten Noord-Amerika (verschijnt in de VS in november 2022) en via de Modiphius online winkel. Een schat aan informatie wacht op Star Trek fans, gecentreerd rond Starfleet operaties en een complete gids voor het bouwen van Federation sterrenschepen, ruimtestations en kleine vaartuigen.

Het Utopia Planitia Starfleet Sourcebook is een handig naslagwerk voor gamers en niet-gamers. Het is verkrijgbaar in drie edities, de Standard Edition, The Original Series (TOS) Edition en The Next Generation (TNG) Edition, elk op maat gemaakt voor Star Trek fans van elke generatie. Merk op dat dit bronboek een Star Trek Adventures core rulebook vereist om te gebruiken.

Het Utopia Planitia Starfleet Bronnenboek bevat:

  • Een uitgebreide bespreking van de geschiedenis van Starfleet, van het nederige begin in de 22e eeuw tot de operationele capaciteit in de 25e eeuw. Gedetailleerde informatie over operaties aan boord van een federaal sterrenschip, inclusief het dagelijks leven, locaties, boordsystemen, procedures en meer.
  • Begeleiding bij het creëren van het “huis in de sterren” van je groep, of het nu een sterrenschip of ruimtestation is, en hoe je van dat huis een eigen karakter maakt.
  • Een compleet systeem om je eigen ruimtekaders te maken voor je lopende missies en campagnes. Bijgewerkte spelstatistieken en graphics voor meer dan 70 Federatie- en Starfleet-sterrenschipklassen, ruimtestations en kleine vaartuigen.
  • Advies voor gamemasters en optionele regels om verbazingwekkende schip- of station-gebaseerde vertelervaringen mogelijk te maken.
Utopia Planitia Starfleet Sourcebook
Utopia Planitia Starfleet Sourcebook