ghost recon Wildlands grafiti
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2016/11/header-ghost-recon.png

Inmiddels is er al veel bekend over Ghost Recon: Wildlands, zo is het een open wereld die “niet” gescript is. Er zullen 100+ missies zijn die iedereen op zijn eigen manier zal en kan gaan spelen. Tevens zijn de missies in willekeurige volgorde te spelen, wat het nog dynamischer maakt. Dit uit zich in meerdere speelstijlen.

Kies je eigen speelstijl

De makers van Ghost Recon: Wildlands hebben er voor gekozen om het spel zo open-minded mogelijk te maken. Dit houd dat je niet zal worden bestraft op jouw manier van spelen. Het voltooien van een missie kan dus op tientallen manieren. Zo kun je een missie stealth beginnen en met veel herrie eindigen. Dit maakt het herhalen van een missie ook extra interessant. Hieronder zie je een kleine greep uit de collectie om te laten zien hoe je een missie op verschillende manieren kan benaderen;

[td_block_video_youtube playlist_title=”Verschillende speelstijlen” playlist_yt=”azy8sSnre70,qNaH21Cw1k8,uqoX0WSE-SE,QoStMOpRBvQ” playlist_auto_play=”0″]

AI reageerd op type speelstijl

Het mooie van Ghost Recon: Wildlands is dat de AI reageerd op jouw manier van spelen. Ga jij stealth naar binnen om zo je vijand om te leggen, zullen ze hun uiterste best doen om jouw eerst te localiseren. Ga je echter naar binnen met veel geweld, zal er direct versterking worden geroepen om het op deze manier jouw leven zuur te maken.

Ghost Recon: Wildlands releasedatum

Ghost Recon: Wildlands wordt wereldwijd gelanceerd op 7 maart 2017. Het spel zal beschikbaar zijn op Playstation 4, Xbox One, en pc. Uiteraard is deze nu al te pre-orderen in verschillende mooie limit edities.