Sniper-Ghost-Warrior-3 soundtrack
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2017/04/Sniper-Ghost-Warrior-3-soundtrack.jpg

CI Games, de makers van de nieuwe Sniper Ghost Warrior 3 nemen je mee naar een muzikale reis door middel van de soundtrack van Sniper Ghost Warrior.

Een kleine voorproef van deze soundtrack is verwerkt in een video die te zien is op de Youtube pagina van CI Games. Het gaat om de volgende onderstaande video, daarin zien we ook gelijk wat nieuwe beelden van de mooie omgeving die Sniper Ghost Warrior ons brengt.

Gecomponeerd en geproduceerd door Mikolai Stroinski (The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wine, The Vanishing van Ethan Carter, Detached, Kursk), gemixt door Steve Kempster en opgenomen door Tony Phillips bij Beautiful Noise Studio’s in Los Angeles, elke artiest werd uitgenodigd naar de studio om zijn of haar eigen element toe te voegen aan deze soundtrack. Sommige instrumenten die gebruikt worden zijn bekend onder het westers publiek, namelijk de drum, bas, synthesizer, gitaar en zang; maar er is ook gebruik gemaakt van de mandoline, balalaika en bandura. Sommige nummers op de soundtrack hebben een merkbare Georgische tintje. Een behoorlijke hoeveelheid muziek op de soundtrack van Sniper Ghost Warrior 3 is namelijk ge├»nspireerd door verschillende folk en pop muziek.

De gehele soundtrack is hieronder te beluisteren door middel van Spotify.