Solstice Chronicles MIA
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2017/03/Solstice-Chronicles-MIA.png

De funding van Solstice Chronicles: MIA zit op het moment van schrijven op 95% van hun crowdfunding goal. En hierbij kondigen ze aan dat er ook een survival modus zal worden toegevoegd.

De survival modus houd in dat je als speler overspoelt wordt door steeds grotere waves van vijanden terwijl je zoekt naar items om te kunnen blijven overleven. Hoe lang hou jij het uit?

Mocht de funding van het spel de 60K raken dan zal er een survival modus plus komen. Met random missies, nieuwe drops, fortificatie mogelijkheden, meer maps om op te spelen en speciale objecten.

Solstice Chronicles: MIA is een sci-fi, twin-stick shooter met een tactische edge. Naast de aanpasbare skillsets en wapens die je kan upgraden moeten spelers de capaciteiten van de drone verstandig gebruiken. Deze hoverd de hele tijd bij je in de buurt en geeft je informatie en helpt je bij het overleven in deze bijzondere omgevingen vol vijanden.

Solstice Chronicles: MIA functies zijn onder andere:
– Tactical, twin-stick shooter met inbegrip van two-player (local) co-op.
– Story-based: 18 missies in de campagne.
РSurvival-modus waarin je beslissen wanneer je vlucht of doorgaat voor grotere beloningen.
– Pas skills aan bij de vier klassen – Assault, Demolition, Hellfire en Terminator.
– Upgradeable wapens waaronder shotguns, raketwerpers, vlammenwerpers, en nog veel meer.
– Gebruik de vaardigheden van je drone om te helpen in de strijd.

Interesse om de makers van het spel te steunen en zo nog meer functies aan het spel toe te voegen? dat kan door hier te klikken.