SENRAN KAGURA Peach Beach Splash
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2017/04/Screenshot-2017-03-30-12-37-52-1.png

Nog dit jaar zal het nieuwste deel in de Senran Kagura series uitkomen, genaamd Peach Beach Splash. En dit al kort na de release van Senran Kagura: Estival Versus op de PC.

Deze third person “Splasher” zal de schaars geklede dames van de populaire serie Senran Kagura het tegen elkaar op laten nemen door middel van het schieten met waterpistolen. Deze zomer zal hij uitkomen voor de Playstation 4. Peach Beach Splash is een spinoff van de normale series games van Senran Kagura. De dames uit de serie worden getransporteerd naar een onbekende dimensie waar maar één ding centraal staat, een tournament waarin je tegen elkaar vecht met, je raad het al, waterpistolen.

Het spel is alleen en tegen andere te spelen, in de single player kan je kiezen om een team van vijf te maken, waarbij je keuze hebt uit 30 dames, en het op te nemen tegen computer gestuurde vijanden. De dames zijn te bewapenen met verschillende soorten water pistolen die je helemaal kan aanpassen zoals jij wilt. Daarnaast is het ook mogelijk online te gaan en het op te nemen in 5 tegen 5 battles. Daarbijt speel je attribuut kaarten vrij die je skills voor je wapens, spelers en battle pets kunnen verbeteren. Spelers kunnen een combinatie van zes skill cards en drie pet cards samenstellen om het je tegenstander zo moeilijk mogelijk te maken.

Helaas is er op het moment van schrijven nog niet een officiële Europese trailer verschenen, maar wel een aantal screenshots:

Deze slideshow vereist JavaScript.