Marvelous Europa kondigt aan dat Senran Kagura Peach Beach Splash, de hoogst verwachte zomer titel in de veelbelovende brawler-serie, twee exclusieve Collector’s Editions voor PlayStation 4 gaat krijgen.

De eerste “Girls of Paradise” collector’s editie biedt een verfrissende inhoud, waaronder een Blu-ray Disc met een compilatie van alle opening animaties uit eerdere Senran Kagura spellen, een artboek van de zomervakantie van meisjes, evenals de Peach Beach Splash Originele Soundtrack. Deze editie bevat ook een downloadable content code waarbij je het ‘Soaking Wet Uniform Costume’, een set van ‘Colorful Bikini Costumes’, de ‘Futomaki Roll Bazooka Special Weapon’, een ‘Bebeby Pet Card’ en een speciale set van skills cards krijgt.

Girls of Paradise Collectors Edition 1

Voor de grote verzamelaar heeft Marvelous europe ook de  ‘Girls of Paradise DX’ Collector’s Edition met ALLE van de bovenstaande items, PLUS een 45cm x 46,5cm x 8cm Mousepad die Yumi van de Ninjas van Gessen laat zien met haar grootste twee kenmerken die een verbazingwekkende 2KG wegen.

Girls of Paradise Collectors Edition DX

Senran Kagura Peach Beach Splash zal in de zomer van 2017 uitkomen. Wanneer de release date bekend is zullen wij dat uiteraard melden.