Onsen Master
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/unnamed-845x550.jpg

Breng heethoofden naar de bron in Onsen Master, genees hun kwalen en bestrijd lastige Yokai in een Arcade-achtige gameplay.

Iedereen ontspannen; Onsen Master is eindelijk hier! Van Whitethorn Games – uitgever van gezellige indie-hits als APICO, Wytchwood, en Lake – en ontwikkelaar Waking Oni Games, is de arcade-stijl hot spring customer management game nu verkrijgbaar op Xbox Series X|S, Nintendo Switch, en PC via Steam.

“Onsen Master is de afgelopen zeven jaar een deel van mijn leven geweest,” zegt Derrick Fields, oprichter van Waking Oni Games. “Ik en het hele team van Waking Oni Games zijn zo enthousiast om eindelijk de voltooide visie met de wereld te delen!”

“Het is een echte traktatie geweest om samen te werken met het team van Waking Oni Games,” zegt Dr. Matthew White, CEO van Whitethorn Games. “Onsen Master is een prachtig, uniek spel waar we trots op zijn om er deel van uit te maken. We zijn enthousiast voor mensen om het in zijn geheel te ervaren!”

Onsen Master bevat arcade-stijl single- en two-player co-op, waarin spelers de klanten van hun warmwaterbronnen moeten managen, en de juiste ingrediënten moeten bereiden en samenstellen om hun kwalen te genezen. Het is al hectisch genoeg om rond te rennen in de warmwaterbronnen, ronddwalende klanten te vangen en de juiste brouwsels in de juiste baden te doen, maar lastige yokai lijken de spelers ook nog eens in de weg te zitten bij hun uitstekende service.

Er hangt een donkere wolk boven het eiland Izajima, waarvan de gevolgen zwaar wegen op de bewoners. Ondeugende geesten, yokai genaamd, maken amok in de warmwaterbronnen van het eiland. En de grote Onsen Meester, beheerder van de warmwaterbronnen en genezer van kwalen, is op mysterieuze wijze verdwenen. Spelers kruipen in de huid van zijn leerling, Mu, om het evenwicht te herstellen en te ontdekken wat er met de Onsen Master is gebeurd!

De belangrijkste kenmerken van Onsen Master zijn:
Spring Fling: Beleef een kort en zoet verhaal voor maximaal twee spelers, en onthul het eiland Izajima in een verhaal in visuele romanstijl met een schattige anime-esthetiek.

De klant heeft altijd gelijk: Sla het verhaal over en duik er meteen in met de Arcade Mode! Kies een van de 6 hete lente levels om je klantenservice vaardigheden op de proef te stellen.

The Heat is On: Neem het op tegen anderen in een competitieve couch multiplayer mode waar spelers elk moeten werken om hun klanten te managen binnen dezelfde hete bron.

Kuurmuziek: Een originele soundtrack vol deuntjes die doen denken aan een feodaal sprookje, gecomponeerd door Dorrell Ettienne.

Onsen Master is nu verkrijgbaar op Xbox Series X|S, Nintendo Switch, en PC via Steam.