The One Ring
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/10/unnamed15-845x550.jpg

De pre-order is nu open voor alle avonturiers en geeft direct toegang tot de digitale download.

Zin om de eenzame gebieden van Eriador te verkennen? Free League Publishing heeft onthuldt dat Ruins of the Lost Realm, de eerste uitbreiding voor de bekroonde tweede editie van The One Ring™ RPG gebaseerd op de werken van J.R.R. Tolkien, 25 oktober uitkomt. De pre-order is vandaag gelanceerd en geeft direct toegang tot de complete PDF’s.

Lees meer over The One Ring™: Ruins of the Lost Realm

In het westen van Eriador, tussen de Nevelbergen en de Bergen van Lune, vonden de Hobbits zowel Mensen als Elfen. Inderdaad, er woonde daar nog een overblijfsel van de Dúnedain, de koningen van de Mensen die over de Zee uit Westernesse kwamen; maar zij namen snel af en de landen van hun Noordelijke Koninkrijk vielen ver en wijd in verval. Een streek die vaak als verlaten wordt beschreven, wordt een smeltkroes voor avontuur.

Ruïnes van het Verloren Rijk is een prachtig geïllustreerd hardcover deel van 120 pagina’s. Inhoud:

  • Hoofdstuk 1: Mist over Eriador biedt een beschrijving van de gebieden die ooit deel uitmaakten van het koninkrijk Arnor, met de nadruk op de stad Tharbad.
  • Hoofdstuk 2: A Gathering Storm biedt de Loremaster een reeks verhaalelementen om een mogelijke toekomst voor het land Eriador als geheel op te bouwen, inclusief de beschrijving van vele dreigende bedreigingen, Loremaster-personages en hun agenda’s.
  • Hoofdstuk 3: Landmarks voegt twaalf interessante locaties toe in de stijl van die in het kerndeel. Deze locaties tonen zowel ‘historische’ locaties die worden genoemd in The Lord of the Rings™ of The Hobbit™, als andere die speciaal voor het spel zijn gecreëerd.
The Lord of the Rings