senran kagura: peach beach splash header
https://i2.wp.com/www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2017/10/2_5725254766.jpg?resize=845%2C550&ssl=1

Een tijd geleden hebben we al mogen genieten van de game Senran Kagura: Estival Versus, waarin de ninja dames elkaar te lijf gingen met meesterlijke combo’s. Nu pakken ze het net iets anders aan.

Senran Kagura: Peach Beach Splash speelt zich af in een zonnig oord waar de PBS (Peach Beach Splash) wordt gehouden. Dit is volgens het verhaal van Senran Kagura een steeds terugkerend evenement binnen de shinobi (ninja) wereld. Hierin nemen de dames het tegen elkaar op door middel van waterballonnen en waterpistolen. En hier hebben wij uiteraard niks op tegen.

senran kagura: peach beach splash gameplayNa de tutorial begin je met de verhaalmodus. Hierin heeft elk van de vier shinobi scholen een 10 tal missies te doorlopen. Dit lijkt veel, maar een missie doe je niet langer dan 5 minuten over. Erg moeilijk zijn de missies ook niet, al kan je wel per missie de moeilijkheidsgraad aanpassen. Hierdoor zijn de vijanden wel wat sterker of er zijn er meer. Daarom is het aan te raden gewoon op hard te spelen, dit zorgt helaas niet voor een extra uitdaging. Het effect van de moeilijkheidsgraad merk je als je het level hebt gehaald. Hierna krijg je namelijk kaarten. bij easy één en bij hard drie kaarten, met daarbij af en toe een zeldzame kaart.

Deze kaarten zijn je wapens en speciale aanvallen. Deze kan je instellen bij je personage en zo je personage aanpassen aan je eigen speel stijl. Dit is wel een leuke toevoeging, zo kan je verschillende wapens gebruiken en speciale moves om je tegenstanders uit te schakelen. naar elke missie neem je drie kaarten mee, waarvan je er één per keer kan gebruiken. Uiteraard met een cooldown zodat je ze niet allemaal achter elkaar en door elkaar heen kan gebruiken.

Naast de story missies is er ook een multiplayer optie. Hierin kan je het opnemen tegen meerdere andere spelers om te zien wie het beste is met een waterpistool. Helaas zijn er weinig mensen te vinden op de servers van PBS. Dat is uiteraard jammer, maar dat komt vast door de kleine aantal mensen die dit spel speelt. In Japan is het vrij populair, alleen bij die servers kunnen we niet met onze “westerse” release.

Senran Kagura is natuurlijk niks zonder de grote borsten en weinig verhullende kleding. Peach Beach Splash is niet veel anders. Kleine bikini’s en grote borsten is dan ook de formule van dit deel. Uiteraard verzamel je net als in de andere Senran Kagura games kleding stukken en kan je je personage zo aankleden als jij wilt.