Return to Monkey Island
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/08/Return-to-Monkey-Island-Screen-Alt1-845x550.png

Ahoy daar, Fancy Pants! Terrible Toybox, Devolver Digital en Lucasfilm Games hebben aangekondigd dat Return to Monkey Island, het volgende deel van Guybrush Threepwoods epische saga over geheimzinnigheid, romantiek en lactose-intolerantie, de Jolly Roger hoog zal hijsen en op 19 september de zeilen zal hijsen voor pc en Nintendo Switch.

Onthuld tijdens het Gamescom Opening Night Live-evenement, kunnen wannabe piraten Return to Monkey Island nu pre-orderen en hun avontuur beginnen met zeer exclusieve en volledig nutteloze Horse Armor in hun inventaris. Hé, het is in ieder geval geen NFT.

De verwarde geschiedenis van Monkey Island’s meest beroemde geheim leidt Guybrush Threepwood – onverschrokken held, verkoper van leren jassen, machtige piraat – naar een nieuw avontuur door het Caribisch gebied, vastbesloten om het ongrijpbare geheim voor eens en altijd te ontrafelen. Geen reis terug naar Mêlée Island zou compleet zijn zonder zijn oude vrienden (en vijanden), maar terwijl Guybrush en de kwaadaardige LeChuck zeker lijken te zijn van een nieuwe confrontatie op volle zee, lijkt een nieuwe bemanning van piratenleiders te zijn gearriveerd om het feest te bederven.

Ga mee op de hilarische avonturen van Guybrush in Return to Monkey Island, het vervolg geschreven door Ron Gilbert en Dave Grossman, de bedenkers van de serie. Return to Monkey Island wordt tot leven gebracht met verbluffende nieuwe visuals van Rex Crowle (Knights & Bikes, Tearaway) en een deel van de originele Monkey Island-stemcast. Het bevat intuïtieve besturing, toegankelijkheidsfuncties en zelfs een paar grapjes.