Vigor Chronicles: Deliverance
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/unnamed5-845x550.jpg

Dit is het seizoen van de crossovers in Vigor Chronicles: Deliverance!

Bohemia Interactive heeft vandaag de aanstaande release aangekondigd van Vigor Chronicles: Deliverance, het nieuwste hoofdstuk in de serie voor hun free-to-play looter-shooter, Vigor. De nieuwe update, die vandaag beschikbaar is, introduceert de nieuwe Adrenaline Shot consumable om de prestaties van je lichaam een boost te geven, een 75-level Battle Pass geïnspireerd op de Armaverse en de nieuwe SMG Berry M12 van militaire kwaliteit! Ontdek de nieuw toegevoegde Seasonal Challenges die op je wachten, en vergeet niet te kijken naar de nieuwe en goedkopere instant craft boost in je Shelter!

Ontvouw het volgende hoofdstuk van Vigor Chronicles

Met deze nieuwe update komt de perfecte gelegenheid voor Bohemia Interactive om een crossover te introduceren tussen Vigor en Arma Reforger, dat in mei 2022 op early access is verschenen. De crossover komt in de vorm van een Battle Pass geïnspireerd op assets en cosmetica uit Arma Reforger.

De tweede samenwerking in Vigor Chronicles: Deliverance komt in de vorm van een pack met personages uit DayZ, specifiek Hannah en de Yellow King! Kruip in de huid van dit iconische duo en schrijf je eigen verhaal in de Outlands!

Ook al komt er geen nieuwe iteratie van cassettes in de Outlands, de trailer geeft een kijkje in de lore van Vigor.

“Omdat we wisten dat we met deze update geen nieuwe set cassettes zouden kunnen introduceren, wilden we toch een verhaal kunnen vertellen via de trailer en enkele stukken uit eerdere seizoenen met elkaar verbinden. Deze trailer gaat over John Anderson, een soldaat die op Everon gevangen is genomen en naar een sovjetgevangenis is getransporteerd. Na veel lijden moet hij een gedurfde ontsnapping maken en een bekend gezicht vinden in de Outlands”, aldus Marketing Specialist, Antonis Dimosthenous.

Deliverance Feature lijst:

  • Kronieken: Deliverance Battle Pass (75 levels) – Geïnspireerd door Arma Reforger
  • Nieuwe consumable Adrenaline Shot – Krijg een onmiddellijke snelheidsboost en gewichtsvermindering
  • Nieuw wapen SMG Berry M12 – Laat je vijanden beven met dit wapen van militaire kwaliteit.
  • Shelter Improvement tweaks – Shelter Improvements hebben nu een groter aanbod van hun respectievelijke effecten.
  • Nieuwe seizoensuitdagingen + speciale beloningen – Doorloop 50 seizoensuitdagingen om een exclusieve beloning vrij te spelen.
  • Gevallen kroon van DayZ Pack
  • Instant craft boost
  • Verbeterde Air Drop beloningen
  • Verbeterde eerste gebruikerservaring – De ervaring is nu meer gestroomlijnd om spelers sneller de Outlands te laten ervaren.