scorn
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/10/unnamed9-845x550.png

Halloween staat voor de deur, een speciale dag om de dingen te vieren waardoor we uit ons vel willen springen van angst en ongemak, en er is geen betere manier om die gevoelens te omarmen dan met Scorn. Iedereen die de door H.R. Giger geïnspireerde horror nog moet ervaren, kan de game ophalen op Xbox Series X|S en PC via Steam, de Epic Games Store en GoG. Scorn is ook beschikbaar op Xbox Game Pass. Bezoek www.scorn-game.com voor meer informatie.

Maar wees gewaarschuwd, Scorn is niet voor bangeriken. Bekijk de gruwelijke gedachten die zich in de hoofden van de critici hebben gewrongen tegen het einde van het ervaringsgerichte, nachtmerrieachtige verhaal van de game.

Scorn nodigt spelers uit in een macabere hel. Zonder hulp moeten spelers leren omgaan met de verschrikkingen die deze vervallen wereld hun thuis noemen door hun arsenaal aan biomechanische wapens te gebruiken om er ongedeerd doorheen te komen. Spelers moeten door een desolaat en onderling verbonden biolabyrint navigeren. De enige manier om er doorheen te komen is door de regels van deze nachtmerrieachtige plek te leren kennen en de wrede machines die er zijn achtergelaten te manipuleren. Door deze geheimen te ontrafelen en de biologische hulpmiddelen die je ter beschikking staan te gebruiken, is het misschien mogelijk om deze wereld te overleven. De waarheid vinden is echter een heel andere kwestie.

Scorn is nu verkrijgbaar op Xbox Series X|S, PC (via Steam, Epic Games Store en GoG) en via Xbox Game Pass. Ga voor aankoop naar: https://scorn-game.com/.