RAILGRADE
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/RAILGRADE-KeyArt-FINAL-Logo-845x550.jpg

10% korting op RAILGRADE voor wie de aankomende managementsim in de voorverkoop koopt.

Met nog maar twee weken te gaan voordat de langverwachte managementsim RAILGRADE van Minakata Dynamics uitkomt, heeft uitgever Epic Games vandaag aangekondigd dat de game nu beschikbaar is voor voorverkoop in de Nintendo eShop en de Epic Games Store. Voor kopers geldt een speciale korting van 10% op beide platforms, terwijl ze hun plaats veiligstellen als de eerste dappere kolonisten die hun offworld handelsnetwerk van lompen naar rijkdom brengen wanneer RAILGRADE lanceert op 29 september 2022.

Om de aankondiging te vieren, hebben Epic Games en Minakata Dynamics een filmische trainingsvideo voor toekomstige bestuurders van Nakatani Chemicals gedeeld.

Voor een diepgaande blik op wat RAILGRADE zo’n meeslepende nieuwe strategische spelervaring maakt, kun je de recente Developer Walkthrough-video bekijken en meer te weten komen over de inspiratie en het maken van de game op de Developer Blog.

RAILGRADE is verkrijgbaar als pre-order en verlanglijstje in de Epic Games Store en de Nintendo eShop. Ga voor meer informatie naar railgrade.com.