Saturnalia
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/Saturnalia-845x550.jpg

Psychedelische Survival Horror Saturnalia, beschikbaar op 27 oktober in de Epic Games Store en Consoles
Het op exploratie gebaseerde horroravontuur komt eind oktober naar de Epic Games Store en consoles, net op tijd voor het weekend van Halloween.

Santa Ragione is verheugd om te onthullen dat zijn aankomende titel Saturnalia – een singleplayer horror-avontuur dat zich afspeelt in de Italiaanse regio Sardinië, rond 1989 – op 27 oktober zal debuteren in de Epic Games Store voor pc, PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series S en X, en Nintendo Switch consoles.

Een eervolle vermelding voor de Seamus McNally Grand Prize op het 2022 Independent Games Festival en een genomineerde voor de Grand Prize op de 2021 A MAZE. en IndieCade Awards, Saturnalia is een caleidoscopisch avontuur geïnspireerd in gelijke delen door authentieke Sardijnse folklore en klassieke Italiaanse giallo horrorfilms. Het verhaal gaat over een mysterieus, eeuwenoud ritueel dat elk jaar in de nacht van de winterzonnewende plaatsvindt in het Italiaanse dorpje Gravoi. Elk van de vier speelbare personages moet zijn unieke vaardigheden gebruiken en zijn eigen persoonlijke openbaringen onder ogen zien om de geheimen die het dorp achtervolgen te ontmaskeren en uiteindelijk aan zijn ondergang te ontsnappen.

Saturnalia nodigt spelers uit in een gedurfde neon-folk nachtmerrie:

  • Zoek naar aanwijzingen in een doolhofachtig dorp zonder markeringen of kompas om je stappen te leiden.
  • Verken de steeds veranderende stad Gravoi met behulp van lucifers om het donker op afstand te houden.
  • Vluchten en sluipen zijn je enige opties, want je kunt niet vechten tegen het wezen dat op je jaagt.
  • Dompel jezelf onder in de stop-motion animatie en levendige expressionistische kunststijl van Saturnalia voor een griezelig mooie sfeer die even meeslepend als griezelig is.
  • Bepaal je lot via niet-lineaire progressie en een dynamisch, adaptief verhaal, met unieke eindspellen die afhankelijk zijn van de keuzes van de speler.