Playstation plus Tearaway Unfolded
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2017/03/TearawayUnfolded.jpg

Een nieuwe maand, dus nieuwe gratis games voor PS plus leden, in maart kan je weer een aantal gratis games downloaden.

De volgende games kan je op 7 maart 2017 downloaden via de Playstation Store als je beschikt over een PS Plus account.

Tearaway Unfolded (PS4): Het spel was al bekend op de Vita en werd daarna ook naar de PS4 gebracht. Je personage en je controller vormen een team terwijl je een weg scheurt of plooit door een meer dan amusant origami 2.0 decor.

Discjam (PS4): Arcade Multiplayer Sports game waar je met 2 tot 4 spelers het tegen mekaar opneemt in een soort mix van air hockey , tennis en squash , maar dan met een lichtgevende frisbee. Super effect moves met te gekke lichteffecten.

Lumo (PS4, PSVita): Leuk platform puzzle spel met een uitdaging. Als tovenaar (lees veel te grote toverhoed met beentjes), los je puzzles op om naar 1 van de volgende 500 kamers door te kunnen gaan. Trapjes maken, lasertjes ontwijken, puzzles in overvloed in dit schattige en geniale spel.

Under Night In-Birth Exe: Late (PS3): Ben je nog 1 van de gelukkigen die nog een PS3 console heeft, dan is deze Arcade 2D Fight Game een must om aan je gratis collectie toe te voegen. Button Bashen brengt je al ver in dit Anime geïnspireerde maar strakke spel, maar combo’s uitzoeken en je strategie aanpassen om aan te vallen is een challenge.

Earth Defense Force 2025 (PS3): Aliens uit de jaren 50 en nog meer Aliens uit de jaren 50, en Robots en moederschepen en een held, met wapens in overvloed en een License to Kill en daarbij telt alleen Kill de aliens. Een snel spelende shooter game, met 85 levels waar je schiet, herlaad, upgrade, schiet, herlaad en upgraden.

Severed (PS Vita): Als de 1-armige Sasha neem je het zwaard in je andere hand en je swiped jezelf doorheen de game , tijdens je zoektocht naar je familie in een wereld vol puzzels en monsters die je moet verslaan, zoek je geheimen en unlock je nieuwe eigenschappen.Versla Sasha haar grootste nachtmerries en red haar Familie.