persona 5 dinges
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2017/04/persona54.png

Afgelopen week is Persona 5 uitgekomen voor de Playstation 3 en 4. Het wachten is eindelijk voorbij en je kan nu aan de slag met de avonturen van de Phantom Thieves.

Bekijk hieronder de release trailer die je meenemt in de avonturen van de Phantom Thieves. Er gingen je al heel wat mensen voor, want Persona 5 is ondertussen een 1,5 miljoen keer over de toonbank gegaan. Op 4 april is hij in Noord-Amerika en Europa uitgekomen, terwijl hij op 15 september 2016 al uit was gekomen in Japan. Hieruit kunnen we ophalen dat Persona 5 goed wordt ontvangen.

De uitgever Atlus van Persona 5 heeft als dank voor het kopen van Persona 5 een gratis DLC toegevoegd aan de Playstation store. In deze DLC zitten de originele Japanse stemmen van de karakters uit het spel. Wanneer geïnstalleerd en het spel opnieuw is opgestart is het mogelijk in de opties deze te activeren. Met de release is er ook al een gratis DLC toegevoegd aan de store die zorgt voor healing items, skills cards en de optie om de merciless moeilijkheidsgraad aan te zetten.