Overwatch 2 Mythic_Genji
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/10/Mythic_Genji-845x550.jpg

Een toekomst die het vechten waard is: Blizzard Entertainment’s Overwatch® 2 bereikt vijfentwintig miljoen spelers in eerste tien dagen
Het vervolg op de team-based shooter vestigt een nieuw Overwatch-record, met dagelijks bijna drie keer zoveel spelers als de originele game in de eerste tien dagen.

Overwatch 2, de cross-platform en free-to-play team-based actiegame van Blizzard Entertainment, heeft in de eerste tien dagen sinds de lancering op Windows® PC via Battle.net®, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4, en Nintendo Switch™ consoles meer dan vijfentwintig miljoen helden de strijd zien aangaan. Het spel heeft bewezen een wereldwijd fenomeen te zijn, met al een dagelijks spelersaantal dat bijna gelijk is verdeeld over EMEA, Azië en Noord- en Zuid-Amerika en dat bijna drie keer zo groot is als het vorige dagelijkse aantal spelers van het originele Overwatch.

“De lancering van Overwatch 2 is zo’n belangrijk moment geweest voor Blizzard. We vinden het geweldig om nieuwe spelers van over de hele wereld in het levendige universum van Overwatch te brengen en tegelijkertijd de bestaande Blizzard-gemeenschap weer te verwelkomen”, aldus Mike Ybarra, president van Blizzard Entertainment. “Dit is nog maar het begin, er zijn zoveel mogelijkheden om te verkennen in de wereld van Overwatch, en we kunnen niet wachten tot spelers alles kunnen ervaren wat het team aan het bouwen is voor de live game.”

De nieuwste Support-held in het roster, Kiriko, is tot nu toe een populaire keuze in matches: alleen al in de eerste week hebben spelers haar Kitsune Rush ultimate ability meer dan twee miljoen keer succesvol opgeladen en ontketend. Ook nieuw in Overwatch 2 is cross-platform progressie, een nieuw vijf-tegen-vijf multiplayer format, zes nieuwe maps, de nieuwe Push game mode, een nieuw ping systeem, een herontworpen competitieve mode, bijgewerkte verschijningen voor elke held, talrijke hero ability kit reworks, bijgewerkte graphics en audio engines, en nog veel meer.

De lancering is slechts de eerste stap in de toekomst van Overwatch. Overwatch 2 zal regelmatig seizoensgebonden updates ontvangen, waaronder vaak nieuwe helden, maps, spelmodi en cosmetica – lees er alles over op PlayOverwatch.com. De releaseplannen voor de langverwachte PvE-modus van het spel zullen later worden aangekondigd.

Een bedankje aan de spelers

Om spelers te bedanken voor hun voortdurende steun, ontvangt elke speler die inlogt vanaf 25 oktober tot het einde van Seizoen 1 een gloednieuwe Cursed Captain Reaper Legendary skin en een Health Pack Weapon Charm! Daarnaast kunnen spelers in de volgende weekenden dubbele match XP verdienen:

Vanaf 21 oktober om 11:00 a.m. PT, tot 24 oktober om 11:00 a.m. PT.
Vanaf 28 oktober om 11.00 uur PT tot 31 oktober om 11.00 uur PT.
Vanaf 24 november om 11:00 a.m. PT, tot 28 november om 11:00 a.m. PT.