One Piece Film: Red (2022)
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/08/ENG-POSTERopr_HONpos_海外ロゴcoming-soonRGB-845x550.jpg

De stem van One Piece is nog nooit zo krachtig geweest als vandaag! De 6 augustus release van One Piece Film: Red in Japan was een groot succes. In 2022 tot nu toe in Japan, is het de film met het hoogste omzetcijfer in het eerste weekend van zijn release, met een totaal van 2.254.237.030 JPY, ongeveer 16 530 320 euro, aan de kassa. Alleen al in twee dagen werd toegang verleend aan in totaal 1.579.552 bioscoopbezoekers.
De tijd is gekomen voor One Piece, de langstlopende serie in de geschiedenis van Toei Animation, om een nieuwe mijlpaal te bereiken en de harten van het Europese publiek te veroveren. Toei Animation Europe en zijn partners hebben evenementen en premières voor de film voorbereid, met onder meer meet-and-greets voor zowel oude fans als nieuwkomers.

“De afgelopen maand was de officiële release van One Piece Film: Red in Japan. Tegelijkertijd ging de film ook in Frankrijk in première met een speciale vertoning in Le Grand Rex voor de nationale release, op 10 augustus. De komende maanden zullen er nog veel meer screenings en activiteiten in Europa plaatsvinden, waaronder retail events, concerten, bioscoopvoorstellingen en nog veel meer. Zorg er dus voor dat je alle laatste updates volgt over wat er bij jou in de buurt gebeurt.”
“Het is de beste gelegenheid om het grootste merk van de entertainmentwereld te vieren,” verklaart Ryuji Kochi, President van Toei Animation Europe.