ONE PIECE FILM: RED
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/10/scaled_MDL4-Trailer-Screen-shot-_7_-845x550.jpg

Na het breken van enorme box office records in Japan van meer dan 11,69 miljoen bioscoopbezoeken en een box office opbrengst van 16,2 miljard yen (116,24 miljoen USD), is de vierde film in de serie geregisseerd door Eiichiro Oda klaar om meer records te breken in Europa! –

Moge de stem van One Piece u betoveren! Toei Animation Europe en haar partners** zijn verheugd om de release kalender van One Piece Film: Red in Europa, het Midden-Oosten en daarbuiten! Van screenings met beperkte zitplaatsen, filmpremières, een meet-and-greet met de legendarische regisseur Gorō Taniguchi, tot speciale evenementen met stemacteurs, het fenomeen One Piece Film: Red zal deze herfst miljoenen fans de adem benemen.

Gerangschikt onder de best verdienende films in Japan, Frankrijk, Noord-Afrika en Nederland.
De cijfers spreken voor zich: 9 weken na de release in de Japanse box office heeft One Piece Film: Red meer dan 16,2 miljard yen (116,24 miljoen USD) bereikt en het aantal stijgt nog steeds.

“One Piece Film: Red wordt geprezen door miljoenen Japanse, Franse en Nederlandse fans en is nu al bevestigd als een van de beste films uit de One Piece-franchise en de beste anime-film van 2022, met meer dan 11.000.000 kijkers in Japan en meer dan 1.000.000 kijkers in Franstalig Europa,” kondigde Ryuji Kochi, president van Toei Animation Europe, aan.

De premières van One Piece Film: Red in heel Europa begonnen deze zomer in Frankrijk en de premières in andere landen naderen snel terwijl de plaatsen snel vol raken! Er zijn zelfs enkele spannende evenementen in elk gebied die fans kunnen bijwonen om de film en het One Piece fenomeen te vieren, waaronder exclusieve optredens van Gorō Taniguchi (regisseur), Masayuki Sato (Animation Director and Character Designer), Hiroaki Shibata (Producer), en de stemacteurs. Bekijk zeker de link en reserveer je tickets voor de première!