One More Gate A Wakfu Legend
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/One-More-Gate-A-Wakfu-Legend-845x550.png

Strategische deck builder One More Gate: A Wakfu Legend opent zijn deuren voor PC-spelers op 11 oktober in Early Access.

Een wereld die klaar is om verkend te worden! Na het succesvol aanpassen van haar ongelooflijke franchise Wakfu in een tv-serie, een stripboek en een tactische turn-based MMORPG, kondigt Ankama met trots aan dat One More Gate: A Wakfu Legend, haar strategische deck-builder, op 11 oktober naar Early Access op Steam en via de ANKAMA Launcher komt. De Nintendo Switch-versie komt begin 2023 uit.

Om te vieren dat het spel naar Early Access komt, maken fans binnenkort via sociale media kans op exclusieve prijzen en zeldzame items van de miljoenen kostende transmedia franchise Wakfu.

Geworteld in het Wakfu universum, One More Gate is een rogue-lite deck-builder met een explosieve combinatie van verkenning en strategische turn-based combat. Vooruitlopend op de volledige lancering komt het spel uit in Early Access, samen met een waanzinnige hoeveelheid content, waaronder:

  • 2 van de 4 kerkers toegankelijk voor een diepgaande ontdekking.
  • 70 runen om te combineren om vreselijke combo’s te maken.
  • Een quest systeem ontworpen voor de onverschrokkenen.
  • Verschillende soorten handelaren en voorwerpen om te verwerven.
  • Een speciale plek voor spelers om decks te bewerken en hun eigen collectie te bekijken, genaamd “The Inn”.
  • Een vernieuwde interface naar aanleiding van de feedback van de spelers die tijdens de demo werd verzameld.

In One More Gate reizen spelers naar fantastische plaatsen terwijl ze de kracht van Wakfu beheersen om verwoestende combo’s te maken en iedereen die in hun weg staat te verwoesten. De wereld van One More Gate is gebaseerd op Ankama’s rijke multimedia-erfenis in stripboeken, anime en games, met een gedurfd ontwerp, een levendig kleurenpalet en prachtig weergegeven effecten die zeker tot de verbeelding van spelers spreken.