One More Gate: A Wakfu Legend
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/10/4-845x550.png

Een overvloed aan content wacht op de spelers in deze unieke Roguelite-Deckbuilding-RPG…

Ze zeggen dat de grootste avonturen niet opgeschreven hoeven te worden om de eeuwen te overleven! Geïnspireerd door Ankama’s multi-miljoen dollar transmedia franchise (tv-serie, stripboeken en videogames), One More Gate: A Wakfu Legend, een rogue-lite deck-builder met een explosieve combinatie van verkenning, RPG-elementen en strategische turn-based combat, vandaag in Early Access op PC, via Steam en de ANKAMA Launcher. De Nintendo Switch-versie komt begin 2023 uit.

De Early Access-versie zal beschikbaar zijn in het Engels, Duits, Frans en vereenvoudigd Chinees!

In One More Gate beleven spelers het avontuur van Oropo, een mysterieuze Eliotrope (portaalschepper), oprichter en leider van de Brotherhood of the Forgotten, een groep goddelijke kinderen die door hun scheppers in de steek zijn gelaten. Ze zullen moeten jongleren tussen 3 soorten kaarten – en deze combineren tot verwoestende combo’s om hun tegenstanders te verslaan. Om krachtiger te worden, kunnen spelers kaarten kopen en hun decks upgraden door de stad te bezoeken, waar ze ook kunnen uitrusten tussen de runs door en interactie hebben met de charismatische personages van het spel – ze zullen ook aan kracht winnen door simpelweg te levelen, dus geen enkele run is tevergeefs. Tot slot geeft een speciale meter genaamd de Wakfu-meter een tijdelijke oppermacht, zodra deze is gemaximaliseerd.

De poorten van de Early Access zijn eindelijk geopend, naast een overvloed aan content zoals:

 • 2 kerkers om te ontdekken en te verkennen.
 • 70 runen om te combineren om vreselijke combo’s te maken.
 • Een quest systeem ontworpen voor de onverschrokkenen.
 • Verschillende soorten handelaren en voorwerpen om te verwerven.
 • Een gezellige Inn, waar spelers decks kunnen bewerken en hun eigen collectie kunnen bekijken.
 • Een vernieuwde interface naar aanleiding van de feedback van de spelers die tijdens de demo is verzameld.
 • Het spel zal gedurende Early Access updates krijgen, waarbij de launchversie toegang geeft tot 3 kerkers en meer dan 100 kaarten en runen.

One More Gate belangrijkste spelkenmerken:

 • Ontdek het “Wereld van Twaalf” universum en de avonturen van Oropo, Ga door het portaal en verken levendige procedureel gegenereerde levels. Kies het slimste pad, vecht tegen fantastische wezens en neem deel aan gebeurtenissen die je sterker maken… of juist niet.
 • Word sterker en beheers de krachten van Wakfu, De natuurlijke energie van Wakfu is uniek voor de Wereld van Twaalf. Je moet leren om de variaties in de stroom ervan in je voordeel te gebruiken als je de meest angstaanjagende wezens wilt verslaan.
 • Ontmoet excentrieke personages en voltooi quests, Van een dojo master tot een body-building granny, het One More Gate universum zit vol unieke personages die je zult ontmoeten en waar je van zult leren houden terwijl ze je op steeds lastigere missies sturen in ruil voor fantastische buit.
 • Verzamel kaarten en maak vernietigende combo’s, Verpletter monsters, open kisten, geef kamas uit om de waren van een marskramer te kopen… Er zijn veel manieren om je deck uit te breiden met behulp van de 40 kaarten die in het spel beschikbaar zijn. Spelers kunnen bij de lancering meer dan 100 + kaarten verwachten.
 • Elke run is uniek, Er liggen talloze geheimen op je te wachten: edelstenen met onverwachte krachten, goddelijke zegeningen en gevaarlijke vloeken. Ben je klaar om door de poort te gaan?