old time hockey
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2017/02/old-time-hockey.jpg

V7 Entertainment is zeer verheugd te kunnen aankondigen dat Old Time Hockey officieel zal lanceren op Steam en PS4 en dat nog in maart 2017.

Back to the 70’s, je hoort het niet snel. Waarschijnlijk omdat er weinig goeds was in de jaren 70, maar ze hadden wel arcade games, foute snorren en hockey. En bij Hockey ging het nog wel eens goed mis, de handschoenen gingen uit en er volgende een brawl tot er 1 van de spelers met zijn tanden op het ijs belandden. En net dit brengt V7 Entertainment naar je Playstation 4, Pc en later ook naar Xbox One.

Ja je hoort het goed, vanaf einde maart nodig je je vrienden uit voor een trip terug in de tijd. Old skool graphics maar dan in een modern jasje, de meesten onder jullie hebben misschien zelfs ooit gehoord van Blades of Steel (Google It) maar ik spendeerde heel wat van m’n zakgeld aan deze arcade game in het lunapark.
En moest Old Time Hockey als arcade game uitkomen zou ik het lunapark nog eens bezoeken. Je speelt deze games niet voor de glory maar voor de fun.
De puck in het net krijgen is even leuk als je stick te gebruiken om je tegenstander te stoppen.

Ik zal in ieder geval geregeld in de penalty box zitten. Ill see you on the ice, skates on, gloves off.