Old Time Hockey screen
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2017/03/Old-Time-Hockey-screen.jpg

Old Time Hockey is 28 maart 2017 uitgekomen voor de PC en de Playstation 4. De Xbox One release volgt in april. Trek je (digitale) schaatsen aan en begeef je nu op het ijs.

Met Old Time Hockey krijg je een klassieke arcade stijl actie sport game met een old-school stijl uit het jaren 70 tijdperk. Bekende games uit die tijd zijn onder andere NHL 94, Blades of Steel, en Tecmo Bowl, om er maar een paar te noemen. Speel gemeen, zet vechtpartijen in en geniet in het door dikke snoren overgoten Old Time Hockey.

De controllers variëren van klassieke 2-knops arcade stijl tot de bier-modus (met één hand) en naar de meer moderne versie. Als de laatste meer je stijl is kun je gebruik maken van de geheime “Konami code” op het begin scherm om deze onmiddellijk vrij te spelen.

Voer de Konami code in met de d-pad: Up, Up, Down, Down, Left, Right, Left, Right, Circle, Cross (of B, A op Steam).. Je hoort “Kill, kill, kill!” als het werkt. Je zult nu zien dat geavanceerde controles zijn ontgrendeld in het menu Instellingen. Meer informatie over deze game vind je op de site van Old Time Hockey.