Of Blades & Tails
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/10/detail1-845x550.png

De Poolse indie-uitgever Pineapple Works en de Duitse solo-ontwikkelaar Felix Laukel zijn verheugd om aan te kondigen dat hun aankomende turn-based actie RPG, Of Blades & Tails, zal lanceren op Steam Early Access op 19 oktober 2022. Na de volledige release op PC volgend jaar, wordt de game verwacht op Nintendo Switch en Xbox One/Series S/X tegen Q3 2023.

In Of Blades & Tails speel je Reik, een nieuwsgierig lid van de trotse Fox Tribe. Na een reeks ongelukkige gebeurtenissen die hem dwingen zijn thuis achter te laten, begint Reik aan een zoektocht om de vrede van het rijk te bewaren. Trek de buitenwereld in en doe genoeg ervaring op om een mysterieus kwaad te bestrijden dat de onschuldigen in gevaar brengt en de eens zo rustige bossen corrumpeert met angstaanjagende vijanden.
Over Of Blades & Tails

Of Blades & Tails is een actiegerichte hybride turn-based RPG die een doordachte en strategische benadering van real-time turn-based gevechten beloont. Verken een fantastisch land bevolkt door verschillende dierenstammen. Volg het hoofdverhaal of ga op jacht naar schatten in oude ruïnes en mysterieuze kerkers. Ontwikkel je personage en krijg krachtige uitrusting om verder te komen en de wereld te redden.


Belangrijkste kenmerken

  • Ontworpen voor een consistente ervaring, zonder Permadeath in het spel, de voortgang van spelers is gebaseerd op ontmoetingen en wordt altijd opgeslagen wanneer ze een nieuw gebied betreden
  • Turn-based Combat die snelle besluitvorming en strategische gameplay beloont
  • Een open wereld met veel merkwaardige geheimen om te ontdekken In een wereld vol Anthropomorphic Denizens, met een levendige pixel art stijl.
  • Daag jezelf uit door Procedurally Generated Dungeons te trotseren voor nog grotere beloningen.
  • Pas je held aan met Classless Character Development en ontgrendel verschillende vaardigheden tijdens je reis.