No More Heroes 3
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/10/NMH3-845x550.jpg

Marvelous Europe kondigt vandaag aan dat No More Heroes 3 nu verkrijgbaar is op PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S en Windows PC via Microsoft Windows Store en Windows PC via Steam.

De “nummer één moordenaar ter wereld” zijn is niet meer wat het geweest is. Otaku-held Travis Touchdown is weer terug, gedwongen uit zijn pensioen om Santa Destroy, en de hele wereld, te verdedigen in een intergalactische krachtmeting, terwijl hij bewijst dat hij meer is dan een aangespoelde has-been die tegen zijn kat praat. Warm die katana’s op, trek de gloednieuwe Death Glove aan en bereid je voor op schandalige eindbaasgevechten tegen de kwaadaardige Prince FU en zijn 10 buitenaardse handlangers als Travis zich naar de top van de Galactic Superhero Rankings vecht!

De PlayStation®5- en Xbox-versies van No More Heroes 3 zijn ook fysiek verkrijgbaar voor €59,99/£49,99 inclusief een exemplaar van de game met een gloednieuwe illustratie van serietekenaar Yusuke Kozaki voor de behuizing, 3 art cards en een dubbelzijdige poster met Travis en zijn trouwe Demzamtiger.

Over No More Heroes 3
De legendarische moordenaar Travis Touchdown keert opnieuw terug naar de Garden of Madness! De kwaadaardige Prince FU, een zelfbenoemde superheld uit de verste uithoeken van het melkwegstelsel, is geland op aarde met als doel de wereld te veroveren. Om de mensheid te redden, moet onze no-more-held vechten om aan de top van de Galactic Superhero Rankings te komen, en het opnemen tegen elk van de negen buitenaardse handlangers van FU voordat hij een titelwedstrijd tegen de prins zelf kan verdienen.

Laat je galactische legende groeien
In de klassieke No More Heroes-stijl zit het Galactic Superhero Rankings vol met schandalige eindbaasgevechten, elk vol persoonlijkheid. Stijg door de rangen en bewijs dat je de slechtste van het universum bent.

Oude hond, nieuwe trucs
Travis is misschien één slechte dag verwijderd van een midlifecrisis, maar hij is nog steeds een vernieuwer als het op schoppen aankomt. Van katanabaas tot worstelaar, Travis kan het allemaal. Breng geweld naar nieuwe extremen met de aanpasbare Death Glove, en straf die dodelijke indringers met gevechten die bij jouw stijl passen.

Superheroïsche bijverdiensten
Vechten tegen aliens is niet goedkoop. Verken Santa Destroy op Travis’ Demzamtiger om klusjes op te pakken, van kustwachtmissies tot toilet schoonmaken, en ga vervolgens op pad naar unieke locaties buiten Santa Destroy zoals Neo Brazil en Thunderdome om het geld binnen te laten rollen.

Brutaler, slechter en beter dan ooit
Dankzij de scherpere beelden heeft No More Heroes 3 er nog nooit zo goed uitgezien. Voeg daar verbeterde laadtijden en een beter reactievermogen aan toe en je zult in een mum van tijd oogverblindend ultrageweld uitdelen.