No Man's Sky pathfinder
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2017/03/pathfinder-photo-mode_document.jpg

De nieuwe update genaamd Path Finder voor No Man’s Sky introduceert planetaire voertuigen, basis delen, PS4 Pro ondersteuning, schip/wapen specialisatie, permadeath modus, en nog veel meer.

Om te beginnen is er veel aangepast aan de visuele aspecten van No Man’s Sky met onder andere HDR en 4K ondersteuning.

Vanaf nu is het ook mogelijk je basis online te delen zodat andere spelers deze kunnen ontdekken en bekijken. Steam Workshop integratie stelt spelers in staat om hun basis te uploaden naar de workshop, waardoor het gemakkelijk voor de andere spelers is om deze te ontdekken, bezoeken en te beoordelen.

Voor de spelers die al een vrachtschip hebben of nog willen kopen is er ook goed nieuws. Het is nu mogelijk meerdere schepen te bezitten en deze in je vrachtschip te plaatsen. En over schepen gesproken. Het is nu mogelijk je schip in te ruilen zodat je een korting ontvangt op de nieuwe.

Misschien wel het grootste nieuws in deze update, de toevoeging van nieuwe voertuigen waarmee je planeten nog beter en sneller kan verkennen. Op het moment zijn er drie, de Nomad die ook over water kan gliden, de Roamer om snel me voort te bewegen en de Colossus waarin je flink veel materiaal kwijt kan.

Voor de die hard speler is er ook een nieuwe modus toegevoegd aan No Man’s Sky, namelijk de perma death modus. Ga je dood? dan ben je dus echt dood en zul je helemaal opnieuw moeten beginnen.

Daarnaast zijn er nog vele andere updates en upgrades in deze patch verwerkt. Voor alle patch notes en uitgebreide informatie ga je naar de site van No Man’s Sky.