Volcanoids
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/unnamed64-845x550.jpg

Volcanoid, het titulaire team achter de steampunk shooter-survival game Volcanoids, is verheugd om hun volgende grote update aan te kondigen. Versterkingen zijn gearriveerd in de vorm van tankvijanden, verkenningsdrones, drie gloednieuwe kanonnen en een heleboel andere wapens, die allemaal zijn opgenomen in de Heavy Machinery Update, die vandaag beschikbaar is!

Deze nieuwe vijanden, met ontwerpen als de angstaanjagende aanvalstank, de mijnbouwgeschikte stationstank en de materiaaltransporttank, zullen het slagveld op zijn kop zetten, waardoor spelers nieuwe gevechtsstrategieën moeten bedenken. Ze worden vergezeld door een vloot kleine en grote verkenningsdrones, die zowel op de grond als vanuit de lucht kunnen patrouilleren.
Maar de tegenstander is niet de enige die zijn arsenaal verbetert. De nieuwe update introduceert drie nieuwe wapens waarmee spelers verwoestingen kunnen aanrichten: het Lewis machinegeweer, het Mauser C96 automatische pistool en het Lee Enfield grendelgeweer. Deze wapens zijn geïnspireerd op hun echte tegenhangers en bestaan naast de bestaande wapens, waarbij de oorspronkelijke set wapens opnieuw wordt gebalanceerd als onderdeel van de update. Daarnaast krijgen spelers ondersteuning van antiluchttorens, die het boorschip kunnen verdedigen tegen vliegende vijanden en grondtroepen, om de grenzen veilig te houden.