LAYERS OF FEARS
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/LAYERS-OF-FEARS-845x550.jpeg

De nieuwe Layers of Fears trailer geeft ons een kijkje in enkele van de nieuwe verhaalhoofdstukken exclusief voor Layers of Fears, de verbeterde en vernieuwde versie van de Layers of Fear-saga, die begin 2023 wordt gelanceerd

Na een spannende onthulling op het Summer Game Fest van dit jaar, zijn Bloober Team en Anshar Studios verheugd om een uitgebreide blik te delen in “The Final Note”, een van de compleet nieuwe verhaallijnen die ze exclusief voor Layers of Fears hebben gecreëerd. Deze herziene versie van de complete horrorkroniek van Layers of Fears wordt begin 2023 gelanceerd op PlayStation 5, Xbox Series X|S en Windows PC. Het doel van Layers of Fears is om de overkoepelende verhalen die Layers of Fear en Layers of Fear 2 met elkaar verbinden te verenigen en uit te diepen, terwijl het verhaal dat fans hebben leren kennen en liefhebben ook wordt uitgebreid met originele nieuwe hoofdstukken. Bekijk de nieuwe, huiveringwekkende trailer hieronder:

De vorige trailer, die werd onthuld tijdens Summer Game Fest, blikte terug en teasede hoe Layers of Fears een nieuwe en intrigerende kijk op het verhaal van de originele game zal bieden. In deze nieuwe trailer wordt echter vooral vooruit gekeken en de nadruk gelegd op wat nieuw is. Bloober Team is verheugd te onthullen dat The Final Note zich richt op een personage waar fans van de serie al lang op wachten om meer over te weten te komen. Dat klopt, in dit nieuwe hoofdstuk krijgen spelers de controle over de Painter’s Wife, een verwoeste muzikant wiens kant van het verhaal we nog in zijn geheel moeten horen, wat een nieuw perspectief biedt achter de tragedie van de familie.

Maar dat is nog niet alles, degenen met scherpe ogen hebben misschien een raadselachtige vuurtoren gezien aan het einde van de trailer. Dit is een korte tease van een nieuwe locatie die zal helpen om de verhalen van de eerste en tweede game met elkaar te verbinden, dieper in te gaan op hoe deze schijnbaar afzonderlijke gebeurtenissen in feite met elkaar verweven zijn en een canvas delen in het meesterwerk dat het Layers of Fear-universum is.

Layers of Fears is een first-person, psychologische-horror game die zich afspeelt in het begin van de 20e eeuw en die de levens en tragedies van een door waanzin overspoelde familie en hun langzame afdaling in krankzinnigheid verkent. Deze reis is sterk beïnvloed door de vele lenzen van de kunst, te beginnen met Victoriaanse schilderkunst en langzaam ontrafelen in de werelden van muziek en film. Dit spel bouwt voort op de fundamenten van de vorige delen van de franchise en werkt als een reimaginatie van de algemene narratieve structuur die ze allemaal verbindt. Layers of Fears zal dienen als een nexus waar de herziene verhalen van de originele Layers of Fear en Layers of Fear 2 samensmelten tot een enkele verenigde ervaring die wordt uitgebreid met de toevoeging van nieuwe originele hoofdstukken.

Belangrijkste kenmerken:

  • Horror Reimagined – Een kroniek van de Layers of Fear franchise (LoF, LoF2) verbeterd met de verbeterde technologie van Unreal Engine 5. Deze versie biedt een meeslependere horrorervaring door de toevoeging van Ray Tracing, HDR, 4K-resolutie en het Lumen-systeem.
  • Verhaalgestuurde verkenning – Verken de omgeving om de ijzingwekkende verhalen van de Schilder en de Acteur te ontrafelen en ontdek nieuwe, uitgebreide plotlijnen die dieper ingaan op de angst.
  • Psychologische horror – Je wereld kan veranderen bij de geringste provocaties, jij moet beslissen wat echt is.
  • Artistieke setting – Het landhuis en de oceaanstomer zijn geïnspireerd op meesterwerkschilderijen, architectuur, cinema en decor uit de 19e en 20e eeuw.
  • Klassieke, onheilspellende soundtrack en kunst – Talloze stukken originele kunst en muziek geven het verhaal en de omgeving meer inhoud, waaronder een originele score gecomponeerd door Arkadiusz Reikowski, gedirigeerd door George Strezov, en uitgevoerd door het Sofia Session Orchestra.

Layers of Fears wordt uitgegeven door Bloober Team en mede-ontwikkeld door Bloober Team en Anshar Studios en zal begin 2023 beschikbaar zijn. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, wishlist de game over op Steam en volg Bloober Team op Twitter, Facebook, en Instagram.