Bellibolt
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/10/Scarlet_Violet_Screenshot_04-845x550.jpg

The Pokémon Company International en Nintendo hebben een schokkend nieuw Trainer-en-Pokémon-duo onthuld – Gym Leader Iono en haar partner Bellibolt -ontdekt in de Paldea regio van de Pokémon Scarlet en Pokémon Violet videogames.

Gym Leader Iono
Iono is de Gym Leader van Levincia, een van de belangrijkste steden in de Paldea regio, en is gespecialiseerd in Electric-type Pokémon. Ze staat ook bekend als de Supercharged Streamer, omdat ze online populair is geworden als presentatrice van de Iono Zone.

Bellibolt
Bellibolt zet zijn elastische lichaam uit en trekt het samen om elektriciteit op te wekken in een orgaan dat eruitziet als een navel. De enorme hoeveelheid elektriciteit die zo wordt opgewekt, wordt afgevoerd via de twee bulten aan weerszijden van zijn hoofd die op oogballen lijken. Zijn eigenlijke ogen zijn schattig klein en rond.

De Ability van Bellibolt, Electromorphosis, verschijnt voor het eerst in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Bellibolt wordt opgeladen als hij door een aanval wordt geraakt, waardoor de kracht van de volgende Electric-type move die hij gebruikt wordt versterkt.

Categorie: EleFrog Pokémon
Type: Electric
Lengte: 1,2 m
Gewicht: 113,0 kg
Vermogen: Elektromorfose / Statisch

Iono en Bellibolt verschijnen in de videogames Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, die op 18 november 2022 worden gelanceerd, exclusief voor Nintendo Switch-systemen. Ga voor meer informatie over Pokémon Scarlet en Pokémon Violet naar Pokemon.co.uk/ScarletViolet.