Human: Fall Flat
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/Human-Fall-Flat-845x550.jpg

Mensen, maak je klaar voor de klim van je leven! Neem het op tegen de toren

Curve Games en No Brakes Games zijn verheugd om het winnende levelontwerp van de Human: Fall Flat 5th Anniversary competitie. TOWER, dat vandaag uitkomt op Steam, is een uniek nieuw level bedacht door creatief brein Fennecai en tot leven gebracht door het duivels getalenteerde team van No Brakes Games. De jubileumwedstrijd kende een aantal ongelooflijk fantasierijke inzendingen, maar nu is het tijd om de gevaarlijkste Human: Fall Flat te beginnen. Het Tower level is een spannend en avontuurlijk ontwerp dat de wet van de fysica meer dan ooit uitdaagt!

Tackle de Tower of doom solo of met maximaal 7 vrienden en gebruik teamwork om de toren te beklimmen. Maar pas op… de vloer is lava!

Human: Fall Flat is een hilarische, luchtige fysicaplatformer die zich afspeelt in een wereld van zwevende droomlandschappen. Elk droomlevel biedt een nieuwe omgeving om door te navigeren, van herenhuizen, kastelen en Azteekse avonturen tot besneeuwde bergen, griezelige nachtlandschappen en industriële locaties. Meerdere routes door elk level en perfect speelse puzzels zorgen ervoor dat verkenning en vindingrijkheid worden beloond. Natuurlijk maken de wankele bewegingen van je Mens het niet gemakkelijk, en of je nu springt, klimt, draagt of zwaait, het kan gemakkelijk misgaan – met zeer grappige gevolgen.

Er zijn nu 21 levels in de wankele wereld van Human: Fall Flat plus honderden meer in de Steam Workshop.