Grafaiai
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/Grafaiai_Screenshot_1-845x550.jpg

Naar aanleiding van een mysterieuze reeks afbeeldingen die werden onthuld op de officiële sociale kanalen van Pokémon, heeft The Pokémon Company International details onthuld over een nieuw ontdekte Pokémon die is gevonden in de Paldea-regio van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet: Grafaiai, de Toxic Monkey Pokémon.

Bekijk de onthullingsvideo van Grafaiai en de nieuwe trailer van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet op het officiële Pokémon YouTube-kanaal. Voor het gemak hebben wij de trailer alvast aan dit bericht toegevoegd.

Grafaiai
Grafaiai is een humeurige Pokémon met een kieskeurig karakter. Hij vormt geen roedels, maar zwerft liever alleen rond. Hij is voortdurend verwikkeld in territoriale gevechten met andere Pokémon. Grafaiai is gespecialiseerd in het gebruik van zijn giftige speeksel, dat van kleur verandert afhankelijk van wat de Pokémon eet, om vijanden aan te vallen door naar ze te spugen of door naar ze te slaan nadat hij zijn klauwen met speeksel heeft ingesmeerd.

Grafaiai is een nachtdier. Zodra de zon ondergaat, likt hij zijn handen en vingers af om ze met gif te bedekken en gebruikt ze om patronen te tekenen op de bomen in zijn territorium. Het giftige speeksel waarmee hij schildert, verlamt Bug Pokémon die worden aangetrokken door de zoete, geurige geur van het speeksel.

Categorie: Giftige aap Pokémon
Type: Vergif/Normaal
Lengte: 0,7 m
Gewicht: 27,2 kg
Vermogen: Unburden / Poison Touch

Grafaiai zal te zien zijn in de videogames Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, die op 18 november 2022 worden gelanceerd, exclusief voor het Nintendo Switch™-systeem. Ga voor meer informatie over Pokémon Scarlet en Pokémon Violet naar Pokemon.co.uk/ScarletViolet.