NecroBoy Path To Evilship
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/10/unnamed8-845x550.png

Gravity Game Arise Co., Ltd. (gevestigd in Chuo-ku, Tokio) kondigt met trots de releasedatum aan van het maffe, griezelige en logische puzzelavonturenspel “NecroBoy Path To Evilship”, van de Franse ontwikkelaar Chillin’ Wolf (gevestigd in Brest, Frankrijk). Het spel komt 31 oktober 2022 uit op Steam!

Ontwikkeld door het eenmans Chillin’ Wolf team van Ulysse Frediere, met een beetje hulp voor muziek van Nicolas “Kerch” Kerbourc’h en art van Arthur Jacob-Cavarec, is het griezelige en grappige verhaal van Necroby, een eenzame, begaafde, megalomane maar niet al te slimme en nogal dramatische necromancer die vanaf zijn geboorte verbannen werd vanwege zijn krachten en zijn zoektocht om de krachten van de beruchte NecroMan te verkrijgen en die krachten te gebruiken om te heersen over degenen die hem negeerden en mijden… Als hij nu maar kon uitzoeken hoe en wat…

Om deze gedenkwaardige krachten te verkrijgen, moeten spelers NecroBoy begeleiden om in de verraderlijke tombe van wijlen NecroMan te graven. In dit labyrint roepen spelers de zielen van de overledenen op om NecroBoy’s volgelingen te worden. Geef je volgelingen opdracht om verschillende acties uit te voeren, zoals schakelaars omzetten, blokken omduwen, platforms verplaatsen en nog veel meer foefjes om alle puzzels in elk level op te lossen en door te gaan naar het volgende level.

Pas op, want naarmate je verder komt, wordt je reis steeds hachelijker en frustrerender naarmate de levels en puzzels groter en veel moeilijker worden. Vallen, vuur, eindbazen en frustratie wachten op de spelers. De antwoorden zijn niet altijd even eenvoudig en vereisen een flinke dosis logisch nadenken en uitkijken naar aanwijzingen.

Zelfs in het donker is er nog hoop. Let goed op in de beginfase, want NecroBoy ontgrendelt zijn verschillende krachten die essentieel zijn voor het oplossen van puzzels en het leren hoe je je minions het beste kunt aansturen. Onze onhandige held wordt begeleid door zijn trouwste, zij het onwillige minion, Lackey, een iets andere minion die over meer intellect beschikt. Terwijl ze nog dieper graven, groeit het paar naar elkaar toe omdat Lackey op zijn minst probeert zijn meester wijsheid en leiding te geven, maar Lackey zelf heeft misschien een eigen geheim.