BlockEm
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/09/BlockEm-845x550.jpg

Drijf vriendschappen naar de rand van de afgrond in block-building party game Block’Em! Vandaag gelanceerd op Steam.

Uitgeverij Curve Games en de Zweedse studio Cat Shawl Games kondigen met trots aan dat hun blokkenbouwgame Block’Em! vandaag uitkomt op Steam (PC) voor £7,99 / $9,99 / €9,99.

Een spannende mix van platform en puzzel, Block’Em is een actie gevuld blok-gebouw party game voor 2 tot 4 spelers. De besturing is eenvoudig, maar de weg naar de overwinning is complex: spelers moeten als eerste het doel bereiken of als laatste Blocky overblijven.

Cat Shawl Games’ Studio Lead, Rasmus Östlund zei: “Block’Em is perfect voor feestjes en is een snelle, schattige multiplayer game met een enorm competitief randje, die belooft vriendschappen tot het randje te drijven en garant staat voor een heleboel plezier! We kunnen niet wachten tot spelers elkaar gaan uitdagen en kijken er echt naar uit om te zien wat mensen van Block’Em vinden en hopen dat iedereen het net zo leuk vindt om te spelen als wij het vonden om het te maken!”

Over Block’Em:

Leuke, verslavende en snelle partygame om met 2-4 spelers van te genieten. Je tegenstander te slim af zijn met listige zetten is makkelijker gezegd dan gedaan. Pas op, het zijn niet alleen vuurballen die je misschien moet ontwijken – Block’Em kan je competitieve kant naar boven halen!

Kenmerken:

Geweldige multiplayer – Tot 4 spelers online en lokale coöp Bruggen bouwen of verbranden – Een spannende mix van platform en puzzel! Vind je weg door de levendige, chaotische arena. Kijk uit voor de vuurballen! Drijf vriendschappen naar de rand van de afgrond – Block’Em brengt je competitieve kant naar boven. Een zekere manier om vriendschappen sterker te maken… of niet! Moge het beste blok winnen! – Versla je tegenstanders in een race naar de finish of wees het laatste blok dat overleeft.

Block’Em is verkrijgbaar voor £5.99 / $6.99 / €7.49 op Steam. Binnenkort op console.