Meghan Trainor
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/10/DSC0511-845x550.jpg

Voor de eerste keer krijgen spelers 24 uur per dag exclusieve toegang tot Trainor’s zoetste muziekvideo tot nu toe; Plus in-game functies zoals een ‘Candified’ versie van de GRAMMY™ bekroonde muzikale artiest

Candy Crush Saga, een van ’s werelds populairste mobiele games, viert vandaag zijn 10e verjaardag door samen te werken met de met een GRAMMY™ bekroonde musicalartieste Meghan Trainor. Voor het eerst in de 10-jarige geschiedenis van de game zal de muziekvideo voor Trainors nieuwe single “Made You Look” 24 uur lang exclusief in de game verschijnen, te beginnen op donderdag 20 oktober om 8 uur EST. De release van de videoclip zal gepaard gaan met haar vierde volledige album, “Takin’ It Back,” verkrijgbaar op vrijdag 21 oktober via Epic Records.

Candy Crush Saga viert 10 jaar plezier in 2022

Bovendien zal Trainor van 20 tot 26 oktober veranderen in een “Candified”-personage voor een meeslepende overname in de game. Spelers kunnen met Trainor meeswipen en zo allerlei speciale traktaties en boosters vrijspelen. Trainor’s onmiskenbare stem zal te horen zijn tijdens de gameplay, met iconische zinnen als “Sweet!” “Tasty!” en meer. Achter de schermen beelden van de “Made You Look” videoclip zullen ook exclusief beschikbaar zijn in de app.

“Ik ben een grote fan van Candy Crush Saga. Ik speel het graag als ik wat vrije tijd heb in de studio, dus ik kijk ernaar uit om het spel tot leven te brengen voor mijn fans in de videoclip”, aldus Meghan Trainor. “Tussen de felle kleuren van het spel en het voorzien van spelers van een leuke ontsnapping aan de realiteit, was Candy Crush Saga de perfecte inspiratie.”

De op Candy Crush Saga geïnspireerde videoclip volgt een dag uit het leven van Meghan terwijl ze fans een kijkje geeft in haar kleurrijke, gekonfijte wereld. De video bevat ook verrassende cameo’s van Meghans vrienden, zoals TikTok-persoonlijkheid, Chris Olsen, en andere spannende namen die in de komende dagen worden aangekondigd.

“Samenwerken met Meghan Trainor aan deze unieke samenwerking is spannend voor onze fans. Haar muziek is opbeurend en biedt luisteraars een “zoete ontsnapping” – net als Candy Crush Saga,” aldus Fernanda Romano, Chief Marketing Officer bij King. “Als onderdeel van onze 10e verjaardag, zijn we enthousiast om dit te vieren met onze spelers over de hele wereld door middel van exclusieve content, evenals meer leuke verrassingen die komen.”

Candy Crush Saga is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen en trekt honderden miljoenen spelers uit de hele wereld. Als een van de meest gespeelde mobiele games jaar in en jaar uit, is het meer dan drie miljard keer gedownload sinds de lancering in 2012. Eind 2021 was Candy Crush Saga opnieuw de best verdienende game in de Amerikaanse app stores.

Bekijk de muziekvideo “Made You Look” exclusief op Candy Crush Saga binnen de Content Hub. Spelers krijgen vanaf level 25 toegang tot het speciale in-game evenement. Download en speel gratis op iOS en Android.

Ga voor meer informatie naar Candy Crush sage website.