Marauders
https://www.gamefansite.nl/wp-content/uploads/2022/10/Marauders-845x550.jpg

Team17 en Small Impact Games hebben aangekondigd dat de langverwachte, PvPvE looter shooter Marauders maandag 3 oktober, uitkomt in Steam Early Access. Spelers die de game hebben voorbesteld, kunnen meteen meedoen aan de raids en vanaf vandaag beginnen met spelen.

Marauders is een aankomende hardcore multiplayer looter shooter die zich afspeelt in een alternatieve jaren negentig waar De Grote Oorlog nooit is geëindigd, de Aarde tot een breekpunt is geïndustrialiseerd en velen naar de sterren zijn gevlucht. Werk samen met een bemanning van maximaal drie andere spelers om door een vijandig slagveld te navigeren, op jacht te gaan naar buit, nieuwe wapens en uitrusting te maken en te bergen wat nodig is om te overleven.

Raiders in spe kunnen de game nu pre-orderen om 10% korting op hun aankoop te krijgen; onmiddellijke toegang tot de game vanaf vandaag; en het Space Pirate pack, inclusief een exclusieve helm en een cosmetisch item voor het lichaam.

Belangrijkste kenmerken van Marauders

  • Meeslepende sci-fi setting: Ontdek een gruizige dieselpunk-wereld waar de aarde op instorten staat en overleven afhangt van plunderen en schieten tussen de sterren
  • Plunderen, plunderen, ontsnappen: Plunder slagvelden in de diepe ruimte en ga op gewaagde rooftochten om waardevolle buit te bemachtigen, en kom er vervolgens levend uit om je buit op te eisen en een goede winst te maken.
  • Spannende first-person gevechten: werk alleen of met maximaal drie andere spelers om intense gevechten te overleven met realistische kogelsimulaties tegen vijandelijke teams en AI-tegenstanders.
  • Blijvende uitrusting en XP: Bewaar je beste uitrusting match-to-match en tweak je favoriete wapens met mods terwijl je XP gebruikt om nieuwe items vrij te spelen en je overlevingskansen te vergroten
  • Upgradebare ruimteschepen en explosieve sci-fi luchtgevechten: Upgrade de bewapening van je schip; bouw een gloednieuw schip met bij elkaar geraapte grondstoffen; of neem het schip van een ander met geweld in.