Als aanvulling op de Ubisoft Ghost Recon: Wildlands gameplay Stealth Takedown trailer, heeft Ubisoft meer info naar buiten gebracht over het meest voorkomende lid van Santa Blanca Cartel uit de laatste trailer. Het blijkt hier te gaan om El Pozolero aka The Stewmaker.

Santa Blanca Cartel

De trailer, die getoond is tijdens de E3 2016, vond plaats in San Mateo, een van de vele provincies binnen Bolivia waar lid El Pozolero onderdeel uitmaakt van het Santa Blanca Cartel. Het Santa Blanca Cartel is de organisatie waar jij als Ghost het tegenop gaat nemen.

El Pozolero heeft een belangrijke rol als lid van deze criminele organisatie, hij moet er voor zorgen om zo min mogelijk bewijsmaterialen achter te laten om het de Ghosts zo moeilijk mogelijk te maken! Een groot onderdeel van deze taak is, het laten verdwijnen van lichamen van mensen die de organisatie in de weg stonden.

El Pozolero heeft tijdens zijn jaren werk voor het Cartel een indrukwekkende manier gevonden om dit te verwezenlijken; Zo laat hij lichamen verdwijnen in vaten met zuur,  die hij vervolgens dumpt. Vervolgens verpletterd hij de resterende tanden en botten. Door dit smerige werk is El Pozolero erg herkenbaar doordat hij latex handschoenen en een gasmasker zal dragen tegen het zuur en de lucht.

Header elUbisoft Ghost Recon: Wildlands gaat voor detail

El Pozolero zal een van de vele characters zijn binnen Ghost Recon: Wildlands die een gedetailleerde achtergrond heeft. Naast dat hij een specifieke rol heeft gekregen binnen de organisatie Santa Blanca, hebben de makers van Ghost Recon: Wildlands, El Pozolero een complete eigen persoonlijkheid gegeven, zo is op de site te lezen dat hij nooit zal doden echter alleen maar zal laten verdwijnen.